IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада! Ребъл Уилсън обяви раждането на първото си дете

9 ноември 2022 14 40

Актрисата нарече бебето си „красиво малко чудо“

Getty Images

Getty Images

Ребъл Уилсън обяви раждането на първото си дете чрез сурогатна майка. Актрисата написа в Instagram профила си следното: „Горда съм да обявя раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено миналата седмица чрез сурогатна майка. Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е красиво чудо!“.

42-годишната кинозвезда сподели и снимка на бебето си в понеделник, като допълни: „Искам специално да благодаря на великолепната жена, която износи и роди с такава благодат и грижа детето ми. Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е невероятен подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък!!“.

Австралийската звезда продължи: „Готова съм да дам на малката Ройси цялата любов, която можете да си представите. Уча се бързо… много уважение към всички майки там! Горда съм, че съм във вашия клуб“.

Приятели и фенове на актрисата побързаха да я поздравят за щастливата новина в секцията за коментари. „?Да Ребс, поздравления“, написа Тайка Уайтити, докато Линдзи Вон добави: „Много се радвам за теб, майче“.

Изненадващото разкритие на Уилсън идва, след като тя наскоро разкри, че е замразила яйцеклетките си и че свръхтеглото ѝ, от което тя успя да се освободи през последните две години, е пречело на възможността ѝ да стане майка.

Неотдавна бунтарката Уилсън изненада света и с друга новина, а именно с връзката си с жена, след като години наред водеше хетеросексуален живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

По-рано тази година Уилсън сподели, че е започнала романтични отношения с приятелката си Рамона Агрума. Тя написа: „Мислех, че търся принца от приказките, но може би това, от което наистина съм имала нужда през цялото това време е било принцеса“, написа тя в Instagram, споделяйки своя снимка с Рамона.

Месец по-късно източник каза ексклузивно за списание Us Weekly, че актрисата е много щастлива в новата си връзка. Романтиката между двете дами явно процъфтява, след като по-рано този месец стана ясно, че двете са се сгодили след по-малко от една година връзка.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари