IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-накрая Крис Еванс си получи заслуженото – стана най-секси мъж на планетата

9 ноември 2022 18 00

Наследява титлата от Пол Ръд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всичко в света вече е наред, след като стана ясно, че Крис Еванс получи това, което заслужава, а именно титлата за най-секси мъж на планетата.

Водещият Стивън Колбер обяви новината в понеделник, разкривайки красивата корица на списание People, което връчва годишната награда. Той представи на публиката Еванс като „звездата на Холивуд и нажежена от горещина свръхнова“. Крис получи наградата си на снимачната площадка на новия си филм и благодари на всички в специално видео, излъчено в предаването на Колбер. Актьорът наследява честта от своя колега Пол Ръд, а наградата му бе връчена от Дуейн Джонсън.

Двамата се включиха в забавен разговор, в който Еванс благодари на Скалата за наградата и го нарече „бившият най-секси мъж“. На това Джонсън сякаш леко се засегна и бе категоричен, че не се отказва от титлата си. „Аз съм най-сексапилният мъж завинаги, което означава за цял живот... Нека ти задам един въпрос, братко. Жив ли съм? Още съм жив. Все още ли съм секси? Можеш да се обзаложиш“, каза още актьорът.

След като видя, че не може да се бори с мнението на Скалата, Еванс реши да прекрати спора и бе съгласен да сподели наградата си с него. Той бе помолен от колегата си да каже нещо секси на камерата, с което да затвърди позицията си на върха и Крис избра най-доброто: „Отидете да гласувате“.

Шегата настрана, актьорът от „Капитан Америка“ заяви, че има няколко човека в живота му, които биха се гордели с постижението. „Майка ми ще бъде много щастлива... Тя се гордее с всичко, което правя, но това е нещо, с което очевидно може да се похвали на всички“, каза той.

Фотосесията на Еванс за списание People е направена във ферма в Атланта, където актьорът носи съвсем ежедневно облекло от дънки и бяла тениска. Може да бъде видян и излегнат на шезлонг, облечен в тъмнозелена риза с разкопчани горни копчета, комбинирана с черни панталони.

Най-известен с ролята си на алтруистичния, самопожертвователен супергерой Капитан Америка в едноименната поредица на Marvel, както и в „Отмъстителите“, Еванс се чувства много по-удобно да говори за кариерата си, отколкото за новата си титла. Само през тази година той участва в Lightyear на Pixar, Grey Man на Netflix и засне три нови филма, включително Ghosted за Apple TV+, който ще излезе през следващата година. В същото време Еванс съуправлява A Starting Point – платформа за гражданско ангажиране, която стартира през 2020 година.

Вече на 40 години, актьорът се опитва да даде приоритет на здравословния баланс между работата и личния живот, като прекарва възможно най-много време у дома със семейството си в Бостън.

„Когато става въпрос за роли, въпросът е по-скоро къде се снима филмът. Твърде съм стар, за да живея с един куфар шест месеца и вече се намирам в много по-хубава фаза, в която просто се наслаждавам на времето у дома“, казва той пред People. Също така започва да мисли много повече за бъдещето си извън Холивуд, в което се включва брак и бащинство.

Предишните носители на наградата „Най-сексапилен мъж на планетата“ включват Джордж Клуни, Робърт Патинсън, Райън Рейнолдс и Джак Харлоу. Миналата година статуетката беше връчена на Пол Ръд. Първият носител е Мел Гибсън, получавайки честта през 1985 година, когато е едва на 29. През 1993 година Ричард Гиър и Синди Крауфорд бяха наречени „Най-сексапилната двойка на земята“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари