IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

10 ноември 2022 17 40

Актрисата е направила всичко възможно да има собствено дете

Getty Images

Getty Images

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е правила опити за инвитро оплождане с надеждата да се сдобие със собствено дете. Тя обаче признава, че след като не е успяла да забременее е приела, че „този кораб е отплавал“ за нея.
Актрисата разказва за своя „предизвикателен“ път в опитите да има бебе в ново интервю за последния брой на списание Allure. 53-годишната холивудска звезда разкрива, че се е опитвала да забременее преди няколко години, но така и не е успяла. Тя споделя: „Беше предизвикателен път за мен, пътят за правене на бебе.“.

Звездата от сериала „Приятели“ казва пред изданието. че никой в миналото не е знаел за опитите ѝ да има бебе. Досега. Тя разказва: „Всичките тези години и години и години на спекулации… Беше наистина трудно за мен. Минавах през IVF оплождане, пиех китайски чайове, каквото и да е. Дадох всичко от себе си за тази кауза. Ако можеше тогава някой да ме посъветва да си замразя яйцеклетките... Бих дала всичко за това. Но ето ме днес, а този кораб отплава.“

Анистън казва още, че все пак „не съжалява“ за това как е протекло пътуването ѝ към майчинството. „Всъщност чувствам малко облекчение сега, защото няма повече „Мога ли? Може би ще стане. Може би. Може би. Вече не трябва да мисля повече за това.“

Дженифър също така споделя и как фокусът на медиите върху това, че тя няма деца, е създал мита, че тя е егоист, който се интересува само от кариерата си.

„И не дай си Боже една жена да е успешна и да няма дете. И причината, поради която съпругът ми ме напусна, защо не съм искала да му родя дете. Това бяха абсолютни лъжи. Нямам какво да крия в този момент.“, казва още носителката на награда „Еми“. Дженифър беше омъжена за Брад Пит от 2000 до 2005 г. и за Джъстин Теру от 2015 до 2017 г. и покрай двата ѝ брака имаше слухове, че съпрузите ѝ са искали деца, но на нея раждането на наследници не ѝ е било приоритет.

Години наред Дженифър беше наблюдавана от медиите и разпитвана нетактично защо няма деца и каква точно е причината за това. Неведнъж е имало и слухове, че тя се е опитвала да осинови дете, но това така и не се случи. В интервю за The Hollywood Reporter миналия декември актрисата отбеляза, че преди е приемала тези неверни слухове твърде лично, но вече е успяла да продължи напред с живота си.

„Хората нямаха представа какво става с мен в личния ми живот, нито от медицинска гледна точка. Никой не знаеше мога ли или не мога да имам деца. Медиите не знаеха нищо и беше наистина болезнено и просто гадно да чета всичко това“, обяснява тя.

Що се отнася до любовния ѝ живот в момента, Дженифър каза пред водещия Хауърд Стърн през октомври 2019 г., че се надява да се влюби отново някой ден. Стърн тогава ѝ предложи да ѝ намери страхотно гадже – негов приятел, а тя му отговори: „Слушай, просто не обичам да ме уреждат. Не ми харесват нагласените неща. Даже ги мразя.“

КоментариКоментари