IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс си спомня какво е да си „най-известната девственица в света“

11 ноември 2022 08 30

Актрисата пазеше целомъдрие до 22-ата си година

Getty Images

Getty Images

Брук Шийлдс сподели, че съжалява, че е станала известна в зората на кариерата си и с това, че е била девствена в началото на 20-те си години. 57-годишната холивудска актриса разкри в книгата си от 1985 г. „Сами по себе си“, че е загубила девствеността си на 22 години, когато е била в колежа.

„Мисля, като погледна назад, че е било грешка да бъда толкова открита относно девствеността си, защото това разкритие цял живот ме преследва“, каза Шийлдс по време на интервюто си с водещата Али Уентуърт.

Шийлдс сподели, че е било „огромна грешка“ да разкрива нещо толкова лично относно своя сексуален живот. Това нейно признание ѝ даде прозвището „най-популярната девственица в света на шоубизнеса“ – нещо, което я преследваше дълги години.

Брук разкри още, че в миналото е получавала множество писма от нейни фенки момичета, които са ѝ казвали, че техните гаджета ги притискат да правят секс, а тя ги е съветвала: „Не е нужно да правите нищо, което не искате“, което всъщност е било добрата страна на разкритието ѝ.

Но все пак тя сподели, че след като медиите са научили за нейната девственост, те са я преекспонирали твърде много.

Актрисата каза, че ѝ е било много неудобно, когато е била млада, да бъде разпитвана за девствеността ѝ от „странни възрастни мъже“ по време на интервюта. Въпреки това Шийлдс оценява „откритостта“, която има с дъщерите си по отношение на разговорите за секс.

„Но имаше нещо положително в това да бъда обсъждана по такъв начин на толкова крехка възраст – придобих устойчивост. Това някак ме накара да бъда готова за всичко в тази индустрия.“

В миналото Брук е споделяла, че е загубила девствеността си от актьора Дийн Кейн, когато е била на 22.

57-годишната звезда каза още, че не съжалява, че е изчакала толкова дълго, за да прави секс: „защото имаше чувство на радост и свобода, които трябваше да мога да почувствам в една връзка, която беше толкова прекрасна, толкова красива и сладка“.

В мемоарите си от 2014 г. „Имаше едно малко момиче“ Брук говори за особената си връзка с майка си Тери. Тя каза, че е чувствала „вина“, след като е загубила девствеността си, защото майка ѝ е очаквала от нея да спази „обета за целомъдрие“ до брака си.

Брук Шийлдс за грижата за себе си: Имам куража да го направя

„Това е моето 56-годишно тяло“: Брук Шийлдс позира полугола

По-плътни вежди – Брук Шийлдс споделя своята тайна

Тя каза, че майка ѝ е била „несправедливо осъдителна“ за дългогодишната ѝ връзка с Кейн. „Не знам дали тя някога би го признала, но тази заплаха надхвърли католицизма“, каза Брук. „Вярвам, че тя искаше да остана само нейна. Тя вярваше в абсолютната власт, която имаше върху мен.… А израстването и правенето на секс би означавало, че я напускам.“

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари