IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун за трудната битка на Брус Уилис с болестта

11 ноември 2022 14 40

Актьорът изрази подкрепа към колегата си, който е диагностициран с афазия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хубаво е, когато виждаме силно и истинско приятелство в Холивуд. В свят, в който конкуренцията често може да замъгли правилната преценка на всеки, е важно да ни се показва, че все още има хора, за които отношенията са по-важни от парите и славата. Едни от тях са Силвестър Сталоун и Брус Уилис.

Двамата актьори играят заедно в поредицата „Непобедимите“, като развиват здраво и истинско приятелство извън екрана. Подкрепата им рядко се изразява в дълги публикации в социалните мрежи, но това не означава, че я няма. Всъщност Сталоун и Уилис предпочитат да пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите и да споделят със света само важните неща.

В едно такова важно нещо се превърна и диагнозата афазия, която Брус Уилис получи преди година. Тогава той, сегашната му съпруга Ема Уилис, бившата му Деми Мур и петте му дъщери от двата брака излязоха с официално съобщение, в което стана ясно, че актьорът спира с професионалните ангажименти. Оказва се, че болестта засяга когнитивните способности, което възпрепятства Уилис от запомняне на реплики.

Сега Сталоун говори малко повече за състоянието на своя приятел в ново интервю за Hollywood Reporter. Казва, че не се е чувал с него след поставянето на диагнозата, защото способността за комуникация на Уилис е леко нарушена. „Брус преминава през много, много труден период. Това ме убива. Много е тъжно“, допълва екранният Роки.

Семейството на Уилис продължава да споделя мили моменти от ежедневието на актьора, радвайки феновете, които се притесняват за неговото здравословно състояние. Съпругата му Ема не спира да публикува снимки и видеа, от които се вижда как Брус се радва на по-малките си дъщери и се опитва да прекарва колкото се може повече време с тях, вършейки забавни дейности.

Въпреки че в момента се намират в добри отношения, Сталоун и Уилис не са били толкова близки преди години. Те обединяват сили за екшън поредицата „Непобедимите“ през 2010 година, която се съсредоточава около екип от наемници, нает от ЦРУ, за да елиминират международна заплаха за сигурността. В актьорския състав влизат още Джейсън Стейтъм, Джет Ли и Долф Лундгрен.

Уилис участва в първите два филма като агент на ЦРУ, но през 2013 година Сталоун предизвика фурор в интернет, след като заяви, че Брус е алчен и мързелив. Той твърди, че колегата му се е опитал да поиска допълнителен милион по време на преговорите за третата част, въпреки че вече имал осигурени три милиона долара. Сталоун започна и лека война в социалните мрежи, критикувайки Уилис и обявявайки Харисън Форд за негов заместник.

Силвестър Сталоун за приятелството си с Арнолд Шварценегер: Често се смеем на миналото

Непобедимите Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер се подготвят за Хелоуин

Разводът остава в миналото – Силвестър Сталоун и Дженифър са по-силни от всякога

Малко по-късно Брус отрече твърденията, като приписа отсъствието си от „Непобедимите 3“ на търсене на други творчески пътища. За щастие, Сталоун се извини в социалните мрежи само година по-късно, потвърждавайки, че двамата са в добри отношения. След като стана ясно, че Уилис страда от афазия, Слай беше един от първите, които изразиха публично подкрепата си. „Познаваме се от дълго време, моля се за най-доброто за теб и твоето прекрасно семейство“, написа той през март.

Скоро след новината за болестта на Брус, няколко от режисьорите и сценаристите, с които той е работил през годините, споменаха, че винаги са подозирали за състоянието му. Казват, че актьорът е изпитвал трудности при запомнянето на реплики и често не е могъл да изпълнява екшън сцените си. „След първия работен ден с Брус, видях всичко от първо лице и тогава разбрах, че проблемът е много по-голям и затова помолих да му бъдат съкратени репликите“, казва режисьорът Майк Бърнс.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари