IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл сподели нови снимки с дъщеря си

15 ноември 2022 17 50

Двете дами се радват на слънчева почивка на Малдивите

Getty Images

Getty Images

Наоми Кембъл сподели нови снимки на дъщеря си от последната почивка на двете дами на Малдивите. Супермоделът зарадва феновете си като качи в профила си в Instagram няколко кадъра, които обрисуват живота ѝ като майка.

52-годишната красавица обяви раждането на дъщеричката си през май 2021 година. Тогава се появиха слуховете, че тя е осиновила детето, тъй като никой никога не я е виждал бременна. В интервю за британското издание на списание Vogue през февруари 2022 г., на чиято корица тя позира с бебето си, Наоми обаче заяви, че момиченцето е нейно биологично дете, без да уточнява дали то е износено от сурогатна майка, или тя е успяла да скрие бременността си от медиите.

Факт е, че Кембъл предпочита да отглежда детето, което вече е на година и половина, далеч от светлината на прожекторите, а освен това е избрала да не разкрива името на бащата.

В чест на Джани Версаче: Наоми Кембъл показа дъщеря си

Отново заедно: Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Хелена Кристенсен на дефиле в Париж

Наоми Кембъл показа дъщеря си за първи път на корицата на Vogue!

Сега обаче тя сподели серия от снимки с момиченцето си от слънчевите Малдиви, които озаглави: „Mood : My Love & Maldive Daze“. На снимките се вижда как тя и детето ѝ се наслаждават на красивите гледки и как се забавляват на плажа.
На няколко от кадрите се вижда, че Черната перла обича да се облича в синхрон с малката като по-конкретно двете носят еднакви, свободни бели рокли.

От снимките става ясно, че освен с детето си, Наоми е и в компанията на приятели на своето екзотично бягство. С нея са и моделът Алтън Мейсън, основателят на PrettyLittleThing Умар Кумани и годеницата му Нада Адел.

Неотдавна Кембъл сподели, че много малко от приятелите и роднините ѝ са знаели, че тя планира да стане майка.

„Мога да преброя на пръстите на едната си ръка хората, които знаеха, че ще имам дете. Но тя е най-голямата благословия, която мога да си представя. Тя е най-хубавото нещо, което съм постигнала“, каза красавицата.

Малката явно също е запален пътешественик като майка си, разкри самата Наоми: „Късметлийка съм, че дъщеря ми обича да пътува като мен – без хленчене при излитане или кацане. Тя е добро момиче: спи непробудно и почти не плаче.“

Звездата разкри още, че „винаги е знаела“, че ще стане майка един ден, описвайки го като „най-голямата радост, която някога мога да си представя“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари