IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първородно: Александър Скарсгард е станал баща!

17 ноември 2022 14 50

Шведският актьор има бебе от колежка

Getty Images

Getty Images

Александър Скарсгард предизвика слуховете, че е приветствал първото си дете от шведската актриса Тува Новотни. Преди няколко дни двойката беше уловена от папараците да се разхожда с бебето в Ню Йорк. Според различни източници бебето не е новородено, а вече е на 5-6 месеца.

42-годишната Новотни потвърди бременността си през април на шведските награди на списание Elle, като тогава се появи в напреднала бременност. Иначе за Александър и Нува отдавна се носеха слухове, че са двойка, но двамата никога не са ги потвърждавали. Наскоро те се появиха заедно във възраждането на сериала на ужасите „The Kingdom: Exodus“ на датския режисьор Ларс фон Триер.

Смущаващият сериал, който имаше два предишни сезона, излъчени през 90-те години, се развива в болница, преследвана от свръхестествени явления. Скарсгард преди това е работил с фон Триер по неговата аплодирана апокалиптична драма „Меланхолия“ с Кирстен Дънст.

Въпреки че 46-годишният Александър успя да запази връзката си в тайна, все пак той на няколко пъти в последните години беше сниман в компанията на Тува. Засега новите влюбени гълъбчета не са разкрили кога Тува е родила, нито името или пола на детето.

Тува е известна шведска актриса, която по-рано тази година се появи с Антъни Хопкинс във филма Zero Contact. Тя е позната преди всичко в скандинавските страни, но има много роли и в англоезични филми, включително редом до Джулия Робъртс в „Яж, моли се, обичай“ и до Натали Портман в научнофантастичния трилър „Унищожение“.

Въпреки че е най-известна като актриса, Тува също така се е пробвала в режисьорската професия, а от време на време работи и като певица. За Новотни се знае още, че това е второто ѝ дете, тъй като тя вече има 15-годишен наследник.

В миналото Александър Скарсгард имаше връзки с известни американски актриси като Аманда Сайфред, Евън Рейчъл Ууд и Кейт Бозуърт, която участва с него в римейка на Straw Dogs. Последните му романтични отношения, които бяха коментирани в медиите, бяха с британския модел Алекса Чънг, с която синът на Стелан Скарсгард излизаше между 2015 до 2017 г.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари