IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс взе сина си Дилън за свой кавалер на новата си премиера

18 ноември 2022 18 00

53-годишната актриса се появи във възхитителна рокля

Getty Images

Getty Images

Катрин Зита-Джоун се появи в спираща дъха бледорозова рокля с дълбоко деколте. В този бляскав вид и под ръка не със съпруга си Майкъл Дъглас, а със сина им Дилън, 53-годишната холивудска звезда дойде на премиерата на новия си сериал Wednesday. 

Явно Катрин беше решила да посвети вечерта както на новия си проект, така и на своя по-голям наследник, който вече е на 22 години. Феновете на актрисата веднага отбелязаха, че чаровният Дилън Дъглас прилича доста на уелската звезда, наследявайки нейните тъмни коса и очи. Гордата майка позира с младежа на червения килим за специална фотосесия.

Катрин беше абсолютно ослепителна в роклята си, която се отличаваше с талия в стил русалка. Тя беше допълнила визията си със спусната назад коса, опушен грим на очите и бляскаво червило. Междувременно Дилън изглеждаше красив в тъмнокафявия си костюм, докато позираше до известната си майка.

Актрисата играе Мортиша Адамс в новия сериал на Netflix, който е базиран върху живота на Уензди Адамс от „Семейство Адамс“. Актрисата Джена Ортега е поела главната роля, която в миналото се изпълняваше от Кристина Ричи.

Холивудската премиера на сериала очевидно беше голямо събитие за Катрин, която освен Дилън има и 19-годишна дъщеря Карис от брака си с Майкъл Дъглас. Двамата са женени от 22 години, като се ожениха през ноември 2000 г. И двамата са родени на една и съща дата – 25 септември, с разлика от точно 25 години.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари