IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внучката на Джо Байдън се омъжи в рокля на Ralph Lauren, вдъхновена от Грейс Кели

23 ноември 2022 10 30

За първи път внучка на действащ президент се омъжи в Белия дом!

Getty Images

Getty Images

Наоми Байдън, внучката на американския президент Джо Байдън, се омъжи в рокля на дизайнера Ralph Lauren. Историческата сватба се състоя през почивните дни в Белия дом.

И въпреки че това е 19-ата сватба, която се състои на територията на Белия дом, тя е първата за внук/внучка на действащ президент на САЩ. Колкото до фината блондинка Наоми, тя сключи брак с дългогодишната си любов Питър Нийл на дневна церемония.

Наоми е дъщеря на по-малкия син на президента – Хънтър и на бившата му съпруга Катлийн Бюлео. За булката се знае, че е завършила право в Колумбийския университет.

Тя беше избрала великолепна бяла рокля на американския дизайнер Ралф Лорън с дълги ръкави и високо деколте покрито с дантела и листенца от органза. Роклята беше допълнена от воал с огромна дължина, както и букет от момини сълзи (семейна традиция). Роклята беше вдъхновена от булчинската визия, носена от Грейс Кели, холивудска икона и бивша принцеса на Монако.

За сватбената си церемония с принца на Монако Рение III през 1956 г. Кели избира царствен ансамбъл, който оттогава остава в историята. Работейки с холивудския дизайнер на костюми Хелън Роуз, тя проектира рокля с високо деколте, дълги дантелени ръкави и втален корсаж.

Съпругът на Наоми, от своя страна, беше избрал традиционен черен костюм, също на марката Ralph Lauren.

Президентът Байдън и съпругата му Джил присъстваха и позираха за снимки с младоженците. „Беше радост да гледам как Наоми расте, открива коя е и изгражда такъв невероятен живот за себе си“, каза Байдън в официалното си изявление. „Сега сме изпълнени с гордост да я видим да избере Питър за свой съпруг и за нас е чест да го приветстваме в нашето семейство. Пожелаваме им дни, изпълнени със смях и любов, която да става все по-дълбока с всяка изминала година.“

Наоми и Питър обявиха новината за годежа си през септември 2021 г. в Instagram. „Завинаги“, написа тогава президентската внучка, споделяйки сладка снимка с любимия си и демонстрирайки красивия си годежен пръстен с диаманти.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари