IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Кобилкина: На 39 животът е прекрасен!

24 ноември 2022 11 00

Сексоложката с равносметка за рождения си ден

IStockphoto

IStockphoto

„На 39 животът е прекрасен!“. Това сподели Наталия Кобилкина, която на 23 ноември отбеляза остаряването си с още една година.

„Когато бях на 20 мислих, че е важно да правя всичко на 20, че на 39 ще съм стара и вече край. Сега се смея на това и точно ми се струва, че към 40 всичко само започва“, сподели известната сексоложка, правейки своеобразна равносметка за постигнатото до момента.

По думите на Кобилкина, тя притежава енергия, търпение и сила, които ѝ помагат да сбъдва желанията си и да взима важни решения.

Наталия посочва още, че с времето се е научила да приема хората такива каквито са, като ги третира с любов, емпатия и състрадателност. „И изпитвам огромна благодарност към Вселената за прекрасното ми семейство и че всички сме живи и здрави и се обичаме. И разбира се огромна благодарност на родителите ми, че са ми дали много любов и стабилна основа за развитие, без това не бих успяла“, продължава тя.

Днес Кобилкина живее в Лондон, като изтъква, че за нея това е сбъдната мечта и изключително щастие да се развива зад граница.

„Благодаря за всичко на Създателя, че ми е дал този щастлив живот и уникална съдба“, завършва още рожденичката и честити на всички, които също като нея са поели първата си глътка въздух на този ден.

Лято 2021: Наталия Кобилкина показа перфектна форма в Марбела

Наталия Кобилкина си нае стилист

Наталия Кобилкина показа сина си

В профила си във Facebook Наталия Кобилкина сподели няколко снимки със своя съпруг, направени на фона на часовника Big Ben в британската столица. Преди броени дни двамата, които са родители на син на име Филип, отбелязаха Деня на християнското семейство.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари