IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек и Хилария Болдуин с първи празник като деветчленно семейство

25 ноември 2022 17 40

Определено правенето на снимки става все по-трудно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейните коледни снимки. Три думи, които могат да ни докарат сериозен стрес, независимо че правим едно и също упражнение всяка година. Колкото и да свикваме с процеса, никога не сме подготвени за него и винаги има нещо или някой, който проваля първия опит за щастлив семеен коледен портрет. А как се прави снимка с цели седем деца? Ако попитате Хилария и Алек Болдуин, и те няма да ви отговорят.

В четвъртък, когато в Америка отбелязаха поредния си Ден на благодарността, 38-годишната Хилария Болдуин сподели снимка, с която показа как семейството ѝ за първи път празнува деня като деветчленна формация. Определено обаче създаването на празнични кадри става все по-трудно, особено когато имаш новородено, за което да се грижиш, а останалите ти деца са на възраст под 10 години.

На въпросната снимка почти цялото семейство седи на дивана, с изключение на едно от момчетата, като всеки един член сякаш е в свой малък свят и напълно е изключил за поставената пред него камера. Алек Болдуин държи в скута си Леонардо (6), а до него седи Хилария, която пък целува разплакания Едуардо (2). До многодетната майка се е настанила Мария Лусия (2), която се опитва да влезе в кадър, а брат ѝ Ромео (4) гледа замечтано към чинията с плодове. Най-накрая е застанала най-голямата дъщеря на двойката – Кармен (9), която държи в ръцете си новородената Илария. Единственият човек, който не е на дивана е Рафаел (7), който се подава иззад цялата група.

„Честит Ден на благодарността от нашето към вашето семейство. Изпращаме любов и благодарност на всички за това, че сте прекрасна сила и светлина в нашия живот“, написа Хилария под снимката. Тя се пошегува, че резултатът не е такъв, какъвто си го е представяла, но всяко едно семейство познава това чувство. Тазгодишният Ден на благодарността е първи за Илария, която се роди на 22 септември.

Макар че Хилария и Алек се фокусират върху създаването на спомени с най-новото попълнение в семейството, многодетната майка не спира да говори за трудностите на родителството пред феновете си в социалните мрежи. Миналата седмица тя сподели снимка на дъщеря си Мария, която беше с посинено око.

Оказва се, че г-жа Болдуин е била на разходка с четири от седемте си деца, когато е получила обаждане, от което „сърцето ми потъна в гърдите“. От другата страна на телефона ѝ е било казано, че Мария е паднала и е ударила лицето си на метална тръба. Момиченцето е добре, но ще бъде със синина в продължение на няколко дни.

Хилария също така обича често да се шегува с размера на семейството си, като след завръщането си от болницата след седмото раждане, заяви, че започва да кърми сякаш за милионен път.

С наближаването на края на годината, Алек Болдуин реши да направи равносметка в публикация в социалните мрежи, където разкри, че сърцето му е било разбивано на няколко пъти през изминалите месеци. Актьорът, който има и 26-годишна дъщеря Айрланд от брака си с Ким Бейсингър, изрази благодарност и възхищение от децата си няколко дни след раждането на Илария.

Радост на земята: Всичките седем деца на Хилария и Алек Болдуин

Хилария Болдуин чувства вина след раждането на седмото си дете

„Тези деца. Всички те родени в 212. Една и съща болница. Първите четири родени в една и съща стая. Последните три в същата болница, но различна стая“, написа той. Допълни, че животът му след тази година може да не бъде същият, като много промени се задават и през 2023 година, но семейството е това, което го е поддържало жив през всичко това.

Алек наистина имаше трудна година, като наскоро бе приключено делото срещу него заради стрелбата на снимачната площадка на филма Rust. Именно той държеше пистолета, зареден незнайно как с истински патрони, който уби операторката Халина Хътчинс и рани режисьора Джоел Соуза. До момента Болдуин твърди, че не е дърпал спусъка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари