IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на кралицата: Камила раздаде мечета Падингтън в детска градина

25 ноември 2022 17 50

Тя беше придружена от актьора Хю Боневил, който играе във филмите за известната плюшена играчка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кралица Камила си организира парти, но доста по-различно от това, което ние си правим в края на седмицата.

70-годишната съпруга на крал Чарлз III посети деца в детска градина в източен Лондон, за да раздаде няколко специални играчки преди началото на коледните празници. Тя помогна за подаряването на част от стотиците мечета Падингтън, които бяха оставени пред различни сгради на кралското семейство в чест на кралица Елизабет II след смъртта ѝ през септември. След като бяха събрани от улицата, играчките са били изпрани и дарени на детската благотворителна организация Bernardo, а Камила беше на терен, за да стане свидетел на тяхното раздаване.

Към кралицата консорт се присъединиха актьорите Хю Боневил и Маделин Харис, които играят ролите на г-н и г-жа Браун във филмите за мечето Падингтън, както и Карън Джанкел – дъщерята на автора Майкъл Бонд, който всъщност измисля историите за играчката с червена шапка. Хю Боневил се зае със задачата да прочете детската книжка на децата, които имаха честта да присъстват на срещата.

Мечетата Падингтън станаха важен символ от погребението на кралица Елизабет II, което се състоя само няколко месеца, след като тя се появи в комедиен скеч заедно с анимационния герой в чест на платинения ѝ юбилей през юни. Мечетата бяха доставени в жилищния район Боу в източен Лондон чрез електронни таксита, водени от Камила. След това пълните кутии бяха извадени от автомобилите и вкарани в детската градина.

След като напусна детското парти, кралицата консорт се похвали пред репортери, че всяко едно мече вече си има нов собственик.

През последните няколко дни Камила е доста заета, тъй като помогна за организирането на първото държавно посещение по времето на владението на крал Чарлз III. В Бъкингамския дворец беше посрещнат президента на Южна Африка Сирил Рамафоса, за който се организира и бляскав банкет.

На коронацията – Камила може да не носи диамантената Koh-i-Noor

Недостижим пример: Камила Паркър-Боулс опита да наподобява Елизабет II

Камила изпрати мечета Падингтън на детска организация

Преди събитието от двореца пуснаха набор от очарователни изображения на мечетата, които бяха поставени на различни места из замъка и Кларънс Хаус, където Камила живее с краля. Играчките бяха показани как се „пързалят“ по парапета на голямото стълбище и се „излежават“ на покрити с кадифе столове. Очарователно видео пък показа как играчките се „наслаждават“ и на любимата си храна преди началото на партито.

Разбира се, мечето Падингтън зае централна роля по време на платинения юбилей, когато покойната кралица изненада всички, присъединявайки се към известния герой в забавен скеч. В него монархът посреща мечето на чай и разкрива какво държи в дамската си чанта. За забавление на всички, кралицата сподели, че с нея винаги има един сандвич с мармалад, което много се хареса на Падингтън.

За още новини от света на кралското семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари