IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риалити звезда призна за тайната си връзка с принц Хари

28 ноември 2022 18 00

Двамата се запознали в бар през 2006 г.

БГНЕС

БГНЕС

Риалити звезда призна, че е имала неангажираща връзка с принц Хари. Катрин Омани, по-позната на публиката си след участието в The Real Housewives of DC, коментира предстоящата биография на наследника на британския кралски двор, разкривайки подробности за забежката си с него.

Двамата се запознали в бар в Челси през 2006 г. Тогава тя била на 34, докато той – на 21. Всичко тръгнало с една целувка, но завършило бързо – само след два месеца.

Днес блондинката, която има два развода зад гърба си, описва принц Хари пред The Sun като прекрасен човек. И посочва, че му желае най-доброто. Що се отнася до тяхната история, по нейните думи, тя едва ли е включена в книгата, която мнозина очакват с нетърпение. Въпреки това не вижда проблем да говори за нея открито.

„Той е много смело, харизматично, невероятно забавно, интелигентно и прекрасно човешко същество“, споделя тя.

Ще скрие ли Хари, че е бил с по-възрастна жена?

„Един принц не може да избяга с 34-годишна – стара майка на две деца, това просто не е нормално“, казва Омани, която днес е на 51.

Катрин изтъква, че срещнала по-малкия син на настоящия крал по времето, в което той излизал официално с Челси Дейви.

Блондинката посочва, че случайно и двамата попаднали в бар в Южен Кенсингтън. След което продължили вечерта в къща на негов приятел.

Пушейки от една цигара с Хари, Омани се сближила с него. После си тръгнала заедно с принца и компанията му. А в края на вечерта, когато я изпратил, той инстинктивно я целунал на вратата.

Връзката на Хари била кратка, защото тръгнали слухове

Риалити звездата посочва, че след въпросната вечер, двамата се срещали още няколко пъти. И можели да имат по-дълга връзка, но в един момент тръгнали слухове и ги разкрили.

През 2009 г., когато вече Омани е омъжена повторно (вече е отново разведена), вижда случайно принц Хари на мач по поло. Тогава двамата разменят няколко приказки чисто приятелски.

Катрин споделя още пред The Sun, че „се надява Меган да се грижи за него“ и че не желае нищо друго за Хари, освен „щастие и успех“.

Всъщност, мнозина знаят, че след юношеството на своя внук, Елизабет Втора се съгласила той да сключи брак с Меган Маркъл, за да може най-сетне да се кротне и да не ѝ създава главоболия.

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

Кой ще загуби повече при евентуален развод между принц Хари и Меган Маркъл?

Брак почти по учебник: Принц Хари с травма, Меган Маркъл използвала това, за да го спечели

Ще има ли в биографията за бившите гаджета на Хари?

Първоначално книгата за живота на принца трябваше да бъде пусната в продажба тази есен. Но нейната промоция се забави заради смъртта на Елизабет Втора.

Говори се, че след като видял първоначалния вариант, Хари поискал от редакторите някои промени, за да стане четивото по-малко критично към неговите многоуважавани роднини.

Меган Маркъл,

Getty

Принц Хари и Меган Маркъл готови за трето бебе

Тъй като в анонса на книгата се говори за непоколебима честност, някои предполагат, че вътре ще има пикантни подробности за неговите бивши гаджета и най-вече за отношенията му с Чарлз и Камила.

„Spare незабавно връща читателите към един от най-изпепеляващите образи на двадесети век: две млади момчета, двама принца, вървящи зад ковчега на майка си, докато светът гледа в скръб и ужас“, се казва в една от рекламите на биографията.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари