IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Колинс: Исках да изградя собствено име, а не да съм дъщерята на Фил Колинс

1 декември 2022 09 00

Актрисата гради успешна кариера в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Фил Колинс е известно име в музикалната индустрия. Барабанистът и вокал на рок групата Genesis радва поколения меломани и печели награда след награда. Много пъти оглавява класациите с хитовете както на групата си, така и като солов изпълнител. Името му става известно по целия свят, а всеки смята, че децата му ще тръгнат по неговите стъпки.

Дъщеря му Лили Колинс обаче има други намерения. Тя се насочва към Холивуд, където се опитва да изгради собственото си име, без да разчита на известната си фамилия. Самата тя споделя, че баща ѝ никога не е имал пръст в развитието на кариерата ѝ, която става все по-успешна и ѝ носи все повече проекти и награди.

Актрисата от „Емили в Париж“ е отказала да използва връзките на баща си и не е искала никакво специално внимание, което ще я отдели от останалите ѝ колеги, борещи се за успех. В интервю за Vogue тя споделя, че е било напълно недопустимо за нея да използва фамилията или славата на баща си, за да се изкачи по-бързо по стълбицата към върха.

„Гордея се с баща ми, но искам да съм аз, а не неговата дъщеря. Бях готова да изчакам правилния момент, за да пробия“, казва актрисата. Допълва, че обича да пее, но се отказва от музикалната индустрия, защото не е искала да бъде постоянно свързвана с гения на баща си. Именно затова е предпочела да започне кариера в Холивуд и сама да се установи като успешно име в киното.

Упоритостта, талантът и отдадеността на кариерата правят Лили една от най-желаните млади актриси за последните години. Тя се радва на огромна популярност сред младото поколение, която дори засенчва тази на баща ѝ. Колинс обаче напомня на младите си фенове, че някъде там има един Фил Колинс, който заслужава внимание и почит, като му честити 71-ия рожден ден по-рано през годината и присъства на последното изпълнение на Genesis в Лондон миналия март.

„Благодаря ви, Genesis за спомените, благодаря ти, татко, че си такова вдъхновение и благодаря ти, Ник Колинс, че ме правиш най-гордата сестра. 50 години по-късно все още поколения ви се радват и ще ви слушат още дълго време след края на турнето“, написа Лили в социалните мрежи.

През последните няколко дни актрисата също така споделя и за друг член от семейството, който ѝ е помогнал по пътя към успеха. Миналия месец тя говори открито за едногодишния си брак с Чарли Макдауъл, когото нарече „моят най-добър приятел“, с когото може да покори всичко.

„Преминахме през толкова много промени в световен и в личностен мащаб, така че да имаш партньор до себе си, който те кара да се смееш във времена, когато имаш най-голяма нужда, и да ти помага емоционално, е прекрасно“, казва актрисата пред E!News. Допълва, че е благодарна да има човек до себе си, с когото постига всичко и в същия момент го чувства като най-добрия си приятел.

33-годишната Колинс и 39-годишният Чарли обявиха официално връзката си през август 2019 година и се сгодиха година по-късно. Ожениха се през септември 2021 на интимна церемония в Колорадо пред най-близките приятели и семейството.

Стилът на звездите: Лили Колинс донесе 60-те на червения килим

Лили Колинс си спомни за интересната среща с принцеса Даяна

Като нова: Лили Колинс дебютира къса прическа в платиненорусо

Тази година Лили отбеляза една година от брака с мило послание към съпруга си, пишейки в социалните мрежи: „Благодаря, че си моята опора, моят постоянен източник на любов и смях, и моята емоционална подкрепа през всичките тези години“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари