IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глория Стейнем за Меган Маркъл: Тя е съвсем различна от написаното в медиите

1 декември 2022 08 30

Политическата активистка е категорична, че приятелството ѝ с херцогинята все още продължава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелството между Глория Стейнем и Меган Маркъл продължава да бъде все толкова силно, колкото и в деня на запознанството им.

По време на събитието Women's Media Awards миналата седмица, организирано от фондацията Women's Media Center, която е съоснована от Стейнем, политическата активистка говори открито за връзката си с херцогинята на Съсекс. Когато беше попитана защо е избрала точно Меган за разговор пред Vogue относно репродуктивните права по-рано тази година, тя не спести милите думи по адрес на приятелката си, наричайки я „чудесно човешко същество“.

„Не съм експерт по медиите, но искам да кажа, че истинската Меган е много по-различна от портрета, който ѝ съставят. Тя е умна, забавна и отдадена на социалните проблеми. Може би британските таблоиди са истинският проблем“, казва Стейнем.

Разговорът между двете дами по-рано през годината не беше първият път, в който те обединяват сили. 41-годишната Меган и 88-годишната Глория бяха заедно преди две години, когато си говориха за важността от гласуването. По думите на Стейнем, за определен период от време, тя е живяла много близо до Меган и Хари, така че това им е помогнало да се опознаят.

По време на срещата им през 2020 година, активистката подарява на Маркъл гривна, върху която е изписано „Ние сме свързани, а не класирани“. След като я получи и разгледа внимателно, бившата актриса заяви, че подаръкът означава много за нея и ще си го пази цял живот. Бижуто, както и думите върху него, също са доста близки до сърцето на Стейнем.

„Мисля, че като човешки същества – или може би живи същества на планетата Земя – сме свързани, а не класирани. Имаме системи от раси и полове, и класи, които ни категоризират, но това не е правилно“, казва тя пред списание People.

Кой ще загуби повече при евентуален развод между принц Хари и Меган Маркъл?

Меган Маркъл разказва как е припечелвала в миналото

Няма да се помирят: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не търпят вече принц Хари и Меган Маркъл

По-късно през 2020 година Меган гостува на приятелката си в задния двор в калифорнийския ѝ дом, за да обсъдят колко е важно да се гласува и да насърчат феновете да отидат до урните или да пуснат гласа си по пощата.

Когато беше попитана кога отново ще обедини сили с Маркъл, Стейнем заяви, че е готова да помогне на херцогинята във всеки един неин проект, особено ако става въпрос за медийно съдържание. Извън професионалните взаимоотношения, Глория е категорична, че приятелството ѝ с Меган и цялото ѝ семейство ще продължи още дълги години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари