IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър сподели нови очарователни снимки на сина си

30 ноември 2022 15 00

След като разкри, че името на бебето е все така Уолф

Getty Images

Getty Images

Кайли Дженър сподели нови сладки снимки на своя 9-месечен син, след като миналата седмица потвърди, че името му все още е Уолф. Освен бебето, риалити звездата и рапъра Травис Скот споделят и 4-годишна дъщеря, която носи името Сторми. Засега Кайли не е показвала лицето на момченцето си отблизо, но поне даде възможност на своите милиони последователи в социалната медия, да надникнат в живота ѝ на майка с две деца.

В понеделник 25-годишната успешна бизнесдама сподели поредица от нови снимки, включващи нейния син, Сторми и техния баща.

Очарователните снимки показват нейното момченце по-отблизо и изправено за първи път. Докато лицето му продължава да бъде скрито от камерата, феновете на звездата могат да видят очарователната му къдрава коса.

На една от снимките се вижда как Кайли помага на бебето си да стои право навън в слънчев ден като го придържа с ръце. На друг кадър се вижда как Дженър и дъщеря ѝ се кикотят, облечени в еднакви пижами с тематика „Хелоуин“.

Кайли е коментирала новите си снимки само с думата „Акценти“.

Новите снимки на сина на Дженър и Скот се появяват по-малко от седмица, след като тя потвърди, че името му „все още е Уолф“ по време на финалния епизод на сезон 2 на риалити предаването на клана Кардашян.

Припомняме само, че един месец след като Дженър и Скот приветстваха раждането на момченцето си, основателката на Kylie Cosmetics сподели в своя Instagram акаунт, че синът ѝ вече няма да носи името Wolf.


„Тази година беше много трансформираща за мен“, каза Дженър миналата седмица. „Има толкова много невероятни неща, от които наистина се вълнувам – да излизам с моите бебета и наистина да се потопя в работата си. Името на бебето ми все още е Уолф, ще ви уведомя, когато го сменя. Може би ще ви кажа в сезон 3“, добави тя, намигайки към камерата.

Дженър сподели по време на свое интервю през септември в The Late Late Show, че официално и законно не е променила името на детето. „Името му все още е Уолф. В акта му за раждане пише Уолф, но това няма да бъде името му. Просто чакаме“, каза тогава тя.

Майката на две деца добави, че въпреки че името на сина ѝ все още не е официално променено, тя и Травис не го наричат Уолф, за което водещият Джеймс Кордън попита: „Е, как го наричате?“ „Знаеш ли…“ каза Дженър свенливо, карайки водещия да се пошегува: „Е, това не е хубаво име. Не можеш да го наричаш „Знаеш ли“. „

Тогава Кайли призна, че бебето има друго име, с което се обръщат към него, но че тя все още не е готова да го сподели със света.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари