IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски откровено за страховитото си отслабване

1 декември 2022 10 50

Моделката сподели, че е преминавала през сериозна травма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Животът на моделите често се показва като бляскав, изпълнен с много светски събития, скъпи бижута и дрехи, запознаването с известни дизайнери и перфектна фигура. Зад всичко това обаче се крият огромни лишения, които понякога могат да се окажат нож с две остриета, особено когато преминат границата на допустимото.

За това говори Емили Ратайковски в последния епизод от подкаста си High Low. Неин гост беше Миа Калифа, с която обсъдиха травмите, които славата може да ти причини и какви последици може да донесе със себе си. Именно в хода на разговора, Ратайковски, която наскоро се раздели със съпруга и баща на детето си, сподели, че е отслабнала значително преди време и това сериозно я е изплашило.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

„Според мен, травмата живее в тялото. Поне това е моят опит. Когато не се чувствам добре, губя ного килограми. Наскоро бях едва 45 килограма, което беше много, много плашещо“, казва моделката пред своята гостенка. Тя обаче не разкри какво точно е причинило значителното отслабване и дали има нещо общо с развода ѝ през септември.

Хубавата новина за Ратайковски и феновете ѝ е, че тя вече е започнала да наддава и по думите ѝ, това сериозно променило начина ѝ на мислене и цялостното ѝ виждане за живота. „Сега съм много щастлива и знам, че тъгата и травмите се отразяват на цялото тяло“, казва тя.

Моделката, която наскоро бе свързана романтично с комика Пийт Дейвидсън, подаде молба за развод със Себастиан Беър-Маклард през септември. Двамата имат и едногодишен син – Силвестър, който засега остава при майка си. По време на развода, от Page Six съобщиха, че молбата на Емили е била оспорена от съпруга ѝ, което означава, че условията по раздялата все още не са разрешени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Въпреки че Беър-Маклард се опитва с всички сили да спаси брака си, Ратайковски беше категорична относно раздялата още през юли месец. Тогава беше обявено, че тя е взела решение да прекрати взаимоотношенията и да се фокусира върху сина си. По думите на източник, моделката се чувствала добре и обожава да бъде майка, така че вниманието ѝ е насочено само към благополучието и щастието на Силвестър.

Бъдещите бивши съпрузи бяха свързани романтично през 2018 година, след като бяха забелязани заедно на Свети Валентин. След доста краткосрочна връзка, двамата се ожениха на изненадваща церемония в кметството на Ню Йорк още същия месец. Очевидно прибързаното решение не води до щастлив край, като двойката се разделя само четири години след сключването на брак и три години след раждането на сина им.

По-рано през седмицата Ратайковски беше забелязана в компанията на Пийт Дейвидсън по време на баскетболен мач в Ню Йорк. „Тя го намира за забавен и чаровен. Той е страстен мъж и организира чудесни срещи. Емили все още движи нещата бавно. В момента е заинтригувана и поласкана от вниманието“, казва източник пред списание People.

Да зарежеш Брад Пит – Емили Ратайковски с нов мъж

Емили Ратайковски смята, че всички хора са поне бисексуални

Емили Ратайковски с различни играчки за сина си

Двойката, която все още не е потвърдила естеството на взаимоотношенията си, беше забелязана заедно още в средата на ноември, когато отпразнуваха заедно рождения ден на Дейвидсън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари