IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брендън Фрейзър мина по червения килим с двамата си красиви синове

1 декември 2022 10 30

Актьорът наскоро съживи кариерата си в Холивуд

Getty Images

Getty Images

Брендън Фрейзър, който наскоро съживи кариерата си в Холивуд, се появи на червения килим с двамата си красиви синове – 18-годишния Холдън и 16-годишния Леланд, който впечатли аудиторията с червената си коса. Актьорът, който нашумя през 90-те с хитовите филми „Кроманьонецът“, „Джордж от джунглата“ и „Мумуята“, дойде на премиерата на своя нов дългоочакван филм „The Whale“. в Ню Йорк със своите момчета, които видимо приличат на баща си от младините му.

Синовете на актьора са от брака му с актрисата Афтън Смит, с която той се разведе през 2008 г. Двамата имат и още един, 20-годишен син, който се казва Грифин, но не присъстваше на прожекцията.

Припомняме, че Брендън беше смятан за истински красавец, когато все още беше млада холивудска звезда. В последните години обаче кариерата на Фрейзър беше в застой, като освен това той доста се промени на външен вид. Очаква се обаче новият му филм да го върне в светлината на прожекторите.

Брендън дойде на премиерата и със своята дългогодишна приятелка – гримьорката Жана Мур, която се появи в ослепителна синя рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ? (@retroblissful)

Фрейзър също така позира с творческия екип, който стои зад филма The Whale – режисьора Дарън Аронофски и сценариста Самюел Д. Хънтър, чийто сценарий е базиран на едноименната му пиеса от 2012 г.

брендън фрейзър

Снимка: Getty

Историята проследява героя на Фрейзър, Чарли, който се опитва да се свърже отново със своята 17-годишна дъщеря Ели, след като е напуснал нея и майка ѝ години по-рано заради друг мъж. Чувството за вина за връзката му с мъжа, който по-късно умира, кара Чарли да преяжда и да достигне огромното си тегло от 270 килограма.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари