IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм изглежда още не е подобрил отношенията с родителите си

1 декември 2022 15 00

Най-големият син на семейство Бекъм отново зае страната на съпругата си

Снимка: БГНЕС

Изглежда, че семейство Бекъм не е разрешило вътрешните си конфликти с Бруклин и съпругата му Никола Пелц. Според приятели на Виктория Бекъм, тя много трудно преживява отдалечеността на най-големия си син от нея.

След поредица от конфликти между Никола и Пош Спайс, синът на известните родители все пак застана на страната на жена си.

Освен това Бруклин започна да се държи провокативно към роднините си.

Преди ден Виктория публикува серия от снимки в чест на Деня на благодарността. Дизайнерката показа снимки, направени през 90-те години на миналия век, и също така успя да поздрави не само своите американски приятели, но и „членове на семейството, живеещи в Америка“.

Въпреки конфликта, звездата все пак намери за необходимо да демонстрира приятелското си отношение към съпругата на сина си. Между другото, Никола наскоро каза, че Денят на благодарността е нейният любим празник.

Снимка

Бруклин и Никола обаче пренебрегнаха поздравленията от Виктория. Наследникът на Бекъм не само не отговори на публикацията на майка си, но и демонстративно пусна поздравленията си, в които спомена само любимата си. „Благодарен съм на съдбата за една великолепна съпруга“, се казва в публикацията.

Феновете веднага забелязаха, че напрежението между „бащи и синове“ продължава. Феновете веднага изразиха недоумението си от това защо най-големият син на Бекъм не реагира по никакъв начин на поздравленията на звездната си майка, а също така не написа нищо за никого от голямото си семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари