IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без Рия Пърлман: Дани де Вито взе за своя дама дъщеря си Луси

1 декември 2022 17 40

Дани и Рия се разделиха през 2017 година

Getty Images

Getty Images

Дани де Вито присъства на звездната премиера на новия сериал „Уилоу“ с дъщеря си – актрисата Луси де Вито. 77-годишният легендарен холивудски актьор и неговата 39-годишна наследница направиха очарователно впечатление на фотографи и фенове, докато позираха заедно на червения килим. Магическият сериал „Уилоу“ на Disney+ е един вид продължение на едноименния фентъзи филм от 1988 г. Крисчън Слейтър се е присъединил към актьорския състав в ролята на мистериозен приятел на Мадмартиган, който в оригиналния филм беше изигран от Вал Килмър.

Колкото до Луси, тя е най-голямото дете на Дани от бившата му съпруга – актрисата от хитовия в миналото сериал „Бар Наздраве“ Рия Пърлман. Дани и 74-годишната Рия се разделиха през 2012 г., после се помириха, след което отново се разделиха през 2017 г.

Луси е най-голямото от трите деца на Дани и Рия, които имат още една дъщеря – Грейс и един син – Джейк, като и двамата работят като продуценти във филмовата индустрия.

Подобно на майка си и баща си, Луси също е родена в Ню Йорк и работи предимно като комедийна актриса, като вече има дузина филми зад гърба си. Тя се е появявала и в няколко телевизионни продукции и в допълнение работи и в театъра.

Най-известната ѝ и голяма роля е във филма Leaves Of Grass с Едуард Нортън и Сюзън Сарандън. През 2016 г. тя играе дъщерята на героя на баща си Дани де Вито във филма му „Комикът“.

Най-престижният ѝ филм до момента е биографичният филм за Мерилин Монро „Блондинка“, чиято премиера беше в Netflix през септември тази година. Продукцията с участието на Ана де Армас като покойната холивудска икона получи доста противоречиви отзиви.

Рия и Дани никога не са подавали молба за развод и тя разкри наскоро, че все още са в приятелски отношения. Все пак тя призна пред списание People, че понякога съжалява, че се е разделила с Де Вито. „Вероятно се е получило по най-добрия начин, но понякога ми се иска да сме все още заедно.“

Тя добави: „Все още сме разделени, но се виждаме доста често и все още сме семейство. Можем да правим неща заедно, можем да правим неща поотделно. Наистина, наистина се радвам, че Дани и аз успяхме да преживеем някои тежки дни, за да можем да имаме този различен вид връзка“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари