IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс започна бизнес с благотворителна кауза

2 декември 2022 08 40

Новата му линия за кафе дарява цялата печалба на ветерани

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Ханкс отдава заслуженото на хората, които са се били за страната му. Този път обаче не говорим само за потупване по гърба и мила дума, а за истинско дарение, което ще бъде от полза за военните ветерани.

Преди дни носителят на „Оскар“, който няколко пъти е влизал в ролята на военен през годините, обяви пускането на Hanx For Our Troops – компания за потребителски опаковани стоки, която ще бъде от полза за ветераните и техните семейства. 100% от всички печалби ще отидат към фондации, които подкрепят общността на ветерани, включително Headstrong, Hire Heroes USA, фондация Bob Woodruff и Student Veterans of America.

„Виждаме Hanx като начин да подкрепим ветераните и техните семейства, като 100% от печалбите ще отидат към организации, които са доказали, че са в подкрепа на тези, които са служили на страната“, каза 66-годишният актьор в прессъобщение. Допълни, че това ще бъдат едни добри продукти с добра кауза.

Компанията започва своята мисия с всеобщо обичан продукт – кафе. Три вкуса – First Class Joe, SGT. Peppermint и Tom's Morning Magic Blend – ще започнат да се доставят до клиентите в началото на декември. Всеки може да избира от различни видове, включително разтворимо кафе, капсули за машини или кафе на зърна. В зависимост от опцията, цените варират от 10 до 18 долара.

Що се отнася до кафето на Ханкс, той споделя, че малцът е най-важният, когато става въпрос за вкусове. „Никога няма да забравя първото си кафе, съвършено с малко мляко и щипка шоколадов малц. Училищните сутрини вече не бяха толкова мрачни“, казва актьорът. Допълва, че вече всеки ще става с удоволствие няколко часа преди ангажиментите си, за да се наслади на прекрасно кафе със страхотен аромат.

Наред с предоставянето на 100% от приходите на общността на ветераните, Hanx също има за цел да насочи вниманието на общността към мнението на военните, както и към бизнесите, собственост на ветерани.

„Нашите продукти подкрепят всички онези, които са служили на Америка – в миналото и настоящето – на активна служба, като ветерани или просто като близки. Избирайки нашето кафе, вие помагате на тези, които са избрали да посветят времето и усилията си в защита на нашите свободи и американската мечта. Всяка стотинка печалба им казва „благодаря“. Дължим им своята благодарност, нали?“, пише още Ханкс в официалното съобщение.

Том Ханкс защити съпругата си от агресивен фен

Том Ханкс изненада младоженци

Рита Уилсън с трогателно пожелание за 65-ия рожден ден на Том Ханкс

Hanx For Our Troops не е първият път, в който актьорът се включва в подкрепа на общността. През 2016 година той помогна на военната съпруга Джесика Алън да стартира кампанията Hidden Heroes. След като съпругът ѝ прекарва почти година във военния медицински център „Уолтър Рийд“, Алън решава, че трябва да направи нещо, след като става свидетел на видовете предизвикателства, пред които са изправени военните болногледачи. Оттогава организацията помага на болногледачите в цялата страна да се свързват и да се подкрепят.

Освен че се занимава с благотворителност, Том Ханкс е зает и с холивудската си кариера. Съвсем скоро ще започне да обикаля страната и света, за да промотира новия си филм „Човек на име Ото“, който се очаква в кината през новата година. Историята е базирана на книгата на Фредрик Бакман от 2012 година „Човек на име Уве“, като показва Ханкс като сприхавия вдовец Ото Андерсън, който създава необичайно приятелство с новия си съсед.

„Начинът, по който се отнасяте към съседите, начинът, по който хората могат да се обединят във всеки един момент на криза, се случва отново и отново. Всеки път, когато има торнадо, наводнение или нещо, което удря конкретна общност, всеки излиза и помага“, казва актьорът пред списание People. Допълва, че новият му филм разказва за силата на общността и значението от нея и семейството.

„Човек на име Ото“ бележи и поредната колаборация между Том и съпругата му Рита Уилсън. 66-годишната певица служи като продуцент на филма, пише и изпълнява оригиналната песен към него. По думите ѝ, парчето е вдъхновено от нещо, което приятел ѝ казал след смъртта на баща ѝ, а именно: „Разговорът продължава“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари