IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа: Уил Смит с близките си на червения килим

5 декември 2022 10 40

Дискредитираният актьор заведе любимите си хора на премиерата на новия си филм

Getty Images

Getty Images

Уил Смит присъства на премиерата на новия си филм – Emancipation, в Лос Анджелис в сряда, заедно със съпругата си Джейда Пинкет Смит и техните деца. Цялото семейство на дискредитирания актьор се появи на червения килим в координирано облекло. Джейда и трите деца на Смит дойдоха в дрехи в есенни цветове.

Уил носеше смокинг в бордо със светлорозова долна тениска, подобно на визията на големия му син Трей, който носеше лилаво спортно палто и лавандулова тениска. 30-годишният Трей е дете на Уил от първата му съпруга Шери Зампино. По-малкият син на Уил – 24-годишният Джейдън пък беше съчетал облеклото си с това на майка си Джейда, която носеше бяла рокля с висока яка и на 22-годишната си сестра Уилоу, която беше се спряла на черен костюм със сребърни акценти. Джейдън пък беше избрал костюм на черно-бели щампи.

Прожекцията на новия филм на 54-годишния Уил е и първата му публична изява след като той през март месец т. г. удари шамар на колегата си Крис Рок, по време на наградите „Оскар“.

Наскоро Уил даде интервю пред топводещия Тревър Ноа, като изказването му по повод скандала от март предизвика противоречиви коментари. По време на интервюто той каза, че „просто се е изпуснал“, когато говореше за момента, в който удари шамар на Крис Рок за това, че комикът се пошегува с плешивата глава на съпругата му Джейда. Повечето хора обаче смятат, че Уил трябва да намери по-добро извинение и да се държи малко по-смирено и скромно.

„Има много нюанси и сложности в това, което направих. Просто се изпуснах“, каза той в интервюто. „Предполагам, че просто никой никога не знае през какво преминава някой друг“, продължи той. Той все пак подчерта, че това не оправдава поведението му. Освен това наскоро Смит каза, че ще „уважи“ всички киномани, които откажат да гледат новия му филм заради инцидента с шамара.

Уил изрази опасенията си, че действията му на оскарите ще повлияят негативно на продукцията в интервю за Entertainment Weekly, публикувано в понеделник. Тогава холивудската звезда каза, че единственият дискомфорт, който изпитва в момента е, че инцидентът ще има последици за новия му филм, а по него неуморно са работили много хора.

Той каза: „Определено губя съня си всяка нощ, мислейки си, че потенциално наказах отбора си.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари