IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит за 92-годишната Типи Хедрен: Благодарна съм, че мама все още е тук

5 декември 2022 09 00

Актрисата сподели трогателен кадър със също толкова известната си майка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мелани Грифит има много причини, поради които да е щастлива този празничен сезон.

Преди няколко дни 65-годишната актриса сподели трогателна снимка с майка си Типи Хедрен, на която топло я прегръща на дивана. Изглежда, че двете дами са прекарали заедно Деня на благодарността, заобиколени от семейството, но снимките от празника се появиха няколко дни след него. Грифит е облечена с ежедневна блуза с дълъг ръкав, докато Типи е малко по-официално облечена с цветна риза и сако с бляскави пайети.

„Благодарна съм, че майка ми все още е тук с нас“, написа Мелани под снимката, добавяйки емотиконка на черно сърце. Кадърът предизвика умиление както у множество фенове, така и у някои известни приятели на семейството. Марио Лопес и Оливия Харисън споделиха любовта си към 92-годишната актриса, която е също толкова известна в Холивуд, колкото дъщеря си.

„Обичам ви и двете“, написа пък Антонио Бандерас, с когото Грифит се раздели през 2015 година след близо 20-годишен брак. По това време актьорът заяви, че семейството му няма да се разпадне, въпреки че не живее вече в една къща. Той бе категоричен, че всички ще продължат да се виждат и да се подкрепят взаимно по време на специални поводи и огромни успехи. „Това семейство не е мъртво, никак даже“, каза още Бандерас пред испанското списание Hola!.

Въпреки че Антонио и Мелани прекратиха романтичните си взаимоотношения, това не означава, че няма да се грижат заедно за дъщеря си Стела. „Тя ще замине за Ню Йорк да учи в университет следващата година, а аз най-вероятно ще замина с нея, за да сме близо. Тя е възрастен човек, на 18 е, но аз все още говоря с нея всеки ден и с останалите ми деца, въпреки че не са ми биологични“, казва Бандерас през 2015 година.

Що се отнася до Грифит, тя се фокусира изцяло върху семейството си, с което прекара и последния Ден на благодарността. В публикация в социалните мрежи тя събра няколко снимки от събитието, на което е присъствал и бившият ѝ съпруг Дон Джонсън. „Серия от семейни моменти. Благодарна съм за всеки един от тях. Смях, спомени и любов“, написа актрисата под колекцията от шест изображения.

Дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас иска да си сменя името

Джейми Лий Къртис и Мелани Грифит за работата на майките им с Алфред Хичкок

Миналия януари Грифит отбеляза 92-ия рожден ден на майка си, споделяйки серия от снимки на известната актриса, позната на света от филма „Птиците“ на Алфред Хичкок от 1963 година. Сред кадрите бяха включени и такива, които показват забавната страна на Хедрен, както и два черно-бели от по-младите ѝ години, плюс такъв, на който Типи държи малката Мелани пред самолет.

„Честит рожден ден, мамо! Ти си толкова красива, грациозна, елегантна, мила и си на 92! Честит, честит рожден ден... Обичам те много!“, написа тогава Грифит. Актрисите Гуинет Полтроу и Октавия Спенсър се включиха в пожеланията, наричайки Хедрен „прекрасна“ и „красива“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари