IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обрат: Бритни Спиърс с трогателни думи за сестра си

6 декември 2022 09 00

Певицата споделя, че тя винаги ще е в нейното сърце

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс шокира феновете си след като промени мнението си за своята сестра. Преди няколко месеца тя говореше колко много мрази Джейми Лин, която я наранила изключително много. Днес тя направи обрат, посочвайки, че винаги ще е в нейното сърце.

„Днес е моят рожден ден, но ти си моето сърце, така че мисля за теб...“, написа звездата в деня, в който навърши 41.

Спиърс показа, че се е разчувствала, виждайки колко успешна е по-малката ѝ сестричка на екрана.

„Поздравления за това, че си толкова смела, вдъхновяваща и демонстрираш смелост и великолепие в шоуто си!!! Не си сама... ако някой знае какво е чувството... Разбирам те. Сестричката ми!!! Обичам те!!!“, написа тя, обръщайки се към Джейми Лин Спиърс, с която е скарана от дълго време.

Бритни качи две снимки на своята сестра, под която нейните последователи изразиха надеждите си, че най-сетне враждата между тях ще бъде забравена.

Певицата се обиди на сестра си заради нейните мемоари

Два месеца след като Спиърс си върна свободата, нейната сестра пусна своята книга, в която разказва пикантни подробности за техния живот. Много от написаното не се понрави на изпълнителката и тя побърза да потърси сметка за това.

През януари 2022 г. Джейми Лин получи писмо от адвоката на суперзвездата – Матю С. Розенгарт, в което пише, че доста от нейните твърдения в четивото, отнасящи се за Бритни, са силно преувеличени.

„Промяната е нещо прекрасно“ – Бритни Спиърс с нов дом и нова прическа

Бритни Спиърс сподели първи кадри от сватбата си

Бритни Спиърс призна, че Джъстин Тимбърлейк я използвал

„Въпреки че Бритни не е чела и няма намерение да чете вашата книга, тя и милиони нейни фенове бяха шокирани да видят как сте я експлоатирали за финансова изгода. Тя няма да го толерира, нито трябва“, пише юристът.

По-рано тази година Спиърс неведнъж спомена в социалните мрежи, че нейната сестра е доста егоистична и е трябвало да ѝ дава повече шамари като по-малка.

Освен сестра си, звездата неведнъж е критикувала и другите членове от своето семейство, които я накараха да страда и да не може да взима сама решения за живота си години наред. Става дума за нейните родители.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари