IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта разказа за специалната си връзка с Кърсти Али

6 декември 2022 17 50

Неговата екранна съпруга във „Виж кой говори“ почина на 71

Getty

Getty

Джон Траволта отдаде почит към Кърсти Али. След тъжната новина, че актрисата е загубила битката с рака, нейният колега разказа за специалните им отношения с покойната звезда.

„Кърсти беше една от най-специалните връзки, които някога съм имал“, написа 68-годишният Траволта в Instagram.

В профила си Джон е качил няколко снимки на актрисата, която бе негова екранна съпруга – във филма „Виж кой говори“.

„Обичам те, Кърсти. Знам, че ще се видим отново“, пише още холивудската звезда.

На втория кадър Траволта се смее в компанията на Кърсти Али, която го е обгърнала с едната си ръка. С него той споделя още, че ще я запомни именно така – усмихната и жизнерадостна.

Актьорът губи втори близък човек заради рака

Джон Траволта отглежда сам двете си деца. Неговата съпруга Кели Престън почина през 2020 г., след като няколко години се лекува от рак.

Днес актьорът се сбогува с близката си колежка, която също като жена му е минала през лечение, което невинаги завършва със щастлив край. Приживе двете актриси са били близки приятелки и често си гостували.

Джон Траволта към покойния си син: Мисля за теб всеки ден

Джон Траволта към Брус Уилис: Ти си човек със страхотна душа

Джон Траволта има 22 причини да е щастлив

Кърсти Али разбрала за болестта наскоро

Новината за загубата на актрисата бе съобщена от нейните деца – Уилям (30) и Лили (28) Стивънсън. В профила ѝ в Twitter те разкриха, че майка им разбрала за тежката диагноза наскоро.

„Тя беше заобиколена от най-близките си и се бореше с огромна сила, оставяйки ни увереност в безкрайната си радост от живота и всички приключения, които ѝ предстоят“, споделят те.

По думите на децата на Али, освен емблематична актриса, позната от сериала „Бар Наздраве“, поредицата „Виж кой говори“ и още куп кинопродукции, тя е била и изключителна майка, баба и близка.

„Животът и страстта към живота на майка ни, нейните деца, внуци и многото ѝ животни, да не говорим за вечната ѝ радост да създава, бяха несравними и ни оставиха вдъхновени да живеем живота пълноценно, точно както тя правеше“, пишат още двамата наследници на Кърсти.

Актрисата е родена на 12 януари 1951 г. в Уичита, щата Канзас. Нейната известност идва след като се снима в „Бар Наздраве“ през 1987 г. За ролята си в хитовия сериал тя печели наградите „Еми“ и „Златен глобус“. През 1995 г. получава и своя звезда на Алеята на славата в Холивуд.

За още новини от света на киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари