IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Иванова с трогателен жест към Софи Маринова

6 декември 2022 14 40

Фолкпевицата посрещна рождения си ден в Дубай

БГНЕС

БГНЕС

Лили Иванова поздрави специално Софи Маринова за рождения ден. За трогателния жест се похвали самата фолкпевица, споделяйки ценното за нея съобщение в социалните мрежи.

„Скъпа Софи Маринова, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана. Благодаря за уважението!“, е написала примата на българската естрада на своята колежка, която е известна с прозвището ромската Лили Иванова.

От своя страна Софи Маринова благодари за пожеланията, изпращайки сърчица и целувки на Иванова, придружени от посланието: „Обичам те!“.

Рожден ден на любимо място

Ромската перла не успя да присъства на заключителния концерт от турнето на Лили Иванова в София. Причината е, че избра да замине за Дубай, където да посрещне 47-ия си рожден ден. Там тя е празнувала и друг път.

„Благодаря ви за всички сладки и топли пожелания. Оценявам всяко едно пожелание, което получих. Бог да ви благослови всички. Благодаря ви, че винаги ме насърчавате с топлите си думи. Не знам какво да кажа, освен благодаря!“, написа рожденичката, малко след като остаря с една година.

По случай повода, приятелките на Маринова, с които тя си почива зад граница, са я изненадали с торта.

Освен красиви снимки от Дубай, по-рано изпълнителката сподели, че е имала късмет да гледа невероятна заря от самолета, малко преди да кацне. „Хванах празника на ОАЕ – 51 години от създаването на държавата, и от самолета го хванах. Много яко. Голям късмет“, сподели тя.

Лили Иванова призна певческия талант на Софи Маринова

Софи Маринова зарадва феновете с ретро снимки

Вижте Лоренцо на Софи Маринова като абитуриент!

В началото на октомври Софи отбеляза 25 години на сцена с голям концерт в столицата. Тогава тя отново получи поздравления от Лили Иванова, която имитира от малка.

За още новини от света на естрадата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Нина ( преди 1 година )
Оставете някъкъв номер за поръчка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар