IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс отново аут от Instagram, феновете притеснени

9 декември 2022 10 40

Някои смятат, че друг контролира нейните профили в социалните мрежи

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс притесни феновете си за пореден път. След като всички си помислиха, че певицата иска да се сдобри със сестра си, тя отново изчезна от Instagram. Деактивирайки профила си за пореден път, тя предизвика съмнения за конспирации, че може би някой друг контролира нейните акаунти в социалните мрежи.

Звездата, която си партнира с Елтън Джон за новата версия на Hold Me Closer, неведнъж е спирала да използва Instagram. Само че този път нейни последователи смятат, че тя може да е в психиатрична клиника и няма достъп до мобилния си телефон.

Според коментари в интернет пространството, поредното изтриване на профила е поради факта, че Бритни е с разклатено психично здраве и само няколко думи, казани не на място, могат да я разстроят.

Въпреки всичко изписано, Сам Асгари сподели видео, в което прави специална изненада за рождения ден на изпълнителката, който бе преди няколко дни.

Спиърс в социалната мрежа – от голи снимки до танци и странни цитати

Откакто върна свободата си и започна да управлява сама своите финанси, блондинката не спря да провокира с постовете си в Instagram. Там тя неведнъж качва своите голи снимки, на които е закрила интимните си части с емотиконки. Това предизвика възмущението на много хора, които припомниха, че има двама сина. И я помолиха да престане, за да не ги излага. Въпреки това Бритни продължи с тези постове. Досега споделяше и някои кадри с двусмислени цитати.

Последната публикация, която видяхме от нея, бе свързана с Джейми Лий Спиърс, която тя мразеше доскоро и обвиняваше, но след това посочи, че винаги мисли за нея и се радва, че се развива в музикалната сфера.

Дни преди да изтрие своя Instagram, певицата изтипоса няколко снимки, на които е гола във ваната. Иначе, танцувайки и демонстрирайки различни свои тоалети, тя неведнъж е с размазан грим, торбички под очите и някои синини по тялото. Това даде повод на хората да смятат, че може да е малтретирана от съпруга си Сам Асгари.

Миналия месец Спиърс също изчезна от социалната мрежа. Това стана след като отказа да се включи на живо с мъжа си. А през август, точно след като излезе нейната дуетна песен с Елтън Джон, тя отново деактивира профила си.

„... Опитвам се да бъда по-добър човек и да правя това, което ме прави щастлива... Да, днес избирам щастието“, написа тя преди време. Уви, нейните фенове са на мнение, че тя все още не го е открила и доказателство за това са честите промени в настроението.

Бритни Спиърс над нещата – отново се снима гола

„Промяната е нещо прекрасно“ – Бритни Спиърс с нов дом и нова прическа

Бритни Спиърс призна, че Джъстин Тимбърлейк я използвал

„Казвам си всеки ден, че трябва да се отърва от горчивината, от нараняването и да се опитам да простя на себе си и на другите...“, написа Спиърс. Предстои обаче да разберем колко време трябва да мине и дали не е нужно отново да бъде на терапия, за да се случи това.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари