IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон в траур заради загубата на любим човек

12 декември 2022 10 40

Певецът сподели снимки на важна жена в своя живот

БГНЕС

БГНЕС

Елтън Джон сподели тъжна новина с последователите си. Певецът е в траур след като наскоро е починала една от най-близките и важни за него жени в живота му.

„Моята красива леля Уин почина тази сутрин на 95-годишна възраст“, сподели на 8 декември той.

75-годишният изпълнител сподели няколко снимки със своята леля, с която бил доста близък. Тя е единствената от близкото му семейно обкръжение, останала след смъртта на неговата майка.

„Обичах я толкова много и ще ми липсва ужасно. Тя беше олицетворение на добротата. Нека да почива в мир“, пише още той в социалните мрежи.

На кадрите Елтън Джон прегръща леля си, която се усмихва на камерата. На един от тях – черно-бял, тя го държи на ръце като пеленаче.

Последователите на певеца го подкрепиха в трудния момент

Само за няколко часа публикацията на изпълнителя във Facebook събра 16 хиляди коментара и много споделяния. Под нея голяма част от неговите фенове са написали своите съболезнования, изразявайки подкрепата си към музиканта.

„Много съжалявам, Елтън. Само от усмивката ѝ можеш да разбереш, че е било удоволствие да бъдеш с нея“, гласи един от коментарите.

Меган и Хари с изненадваща поява на концерт на Елтън Джон

Елтън Джон с писмо до синовете си

Кралското семейство не е искало Елтън Джон да свири в памет на Даяна

Сър Джон губи втори близък само за няколко месеца

Преди леля Уин, която много обича, певецът загуби друг важен за него човек. През септември той сподели, че тъгува по загубата на свой приятел – рокендрол легендата Джери Лий Луис.

„Без Джери Лий Луис нямаше да стана това, което съм днес. Той беше новаторски и вълнуващ и разби на прах пианото. Освен това брилянтен певец“, сподели тогава Елтън и благодари на колегата си за хубавите спомени.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари