IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян след инвитрото: Най-накрая съм енергична

18 декември 2022 18 00

Звездата отбеляза 10 месеца от началото на стимулацията

БГНЕС

БГНЕС

Кортни Кардашян разкри още подробности за своя тежък инвитро цикъл. Риалити звездата сподели в своята история в Instagram, че най-сетне се чувства по-енергична.

„Най-накрая започнах да си връщам енергията 10 месеца след като спрях инвитрото“, написа тя.

43-годишната настояща госпожа Баркър неведнъж предизвика спекулации, че е бременна, снимайки се с леко коремче. По-късно тя сподели плановете си за изкуствено оплождане.

„За всеки друг, който преминава през това, става по-добре!“, добавя още Кортни.

Кортни говори открито по темата

В тв шоуто The Kardashians звездата и нейният съпруг Травис Баркър разказаха за своите репродуктивни проблеми. В няколко епизода продукцията проследи консултацията им с лекари, стимулацията и другите процедури по време на тяхното така наречено инвитро пътуване.

„Кортни е бременна, Кортни е бременна, Кортни е напълняла толкова много... Казвам си, че е толкова грубо да коментираш хора, когато нямаш представа през какво всъщност преминават те“, каза тя, обсъждайки темата в предаването заедно с майка си Крис Дженър.

Миналия месец Баркър даде интервю за GQ, в което сподели, че не се притеснява да говори за плановете си за още едно дете.

„Това е истинският живот“, обясни той, като отбеляза, че публичното разкриване на техния проблем и показването на стъпките, през които преминават, „може да помогне на хората“.

„Виждайки пътуването на Кортни през IVF, което е супер трудно за една жена, виждате как се бори и говорите за това. Това е реално“, казва още Травис.

Кортни Кардашян разказа за страничните ефекти след инвитро

Кортни Кардашян си счупи годежния пръстен, който струва 1 милион долара

Кортни Кардашян призна, че била принудена да направи инвитро

Риалити звездата вече има три деца

Това лято известната двойка сключи брак – първо в Лас Вегас, после официално. Както Кортни, Така и Травис имат деца. Нейните са три – момчетата Рейн (7) и Мейсън на 12, дъщеря Пенелопе на 10. Докато неговите наследници са по-големи. Той има 16-годишна щерка на име Алабама, както и син – Ландън, който е на 19.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари