IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рядък кадър – Шарън Стоун с тримата си синове

13 декември 2022 08 30

Ето и повода, поради който ги показа

БГНЕС

БГНЕС

Наближават празници и много звезди оставят настрани работата, за да обърнат повече внимание на своето семейство. Да вземем например Шарън Стоун, която наскоро се похвали, че е била на умилителна сбирка с любими хора.

Звездата от „Първичен инстинкт“ направи изключение, като сподели снимка, на която е с тримата си синове. На тях виждаме Роан на 22, Леърд на 17 и 16-годишния Куин. До тях е леля им Кели, както и баба им.

„Обяд с баба“, написа Шарън Стоун в Instagram.

Последователите на актрисата веднага коментираха колко големи вече са нейните момчета. Някои дори не предполагаха за това, защото преди няколко дни тя качи стара снимка с двама от тях край басейна. На нея те са още деца.

„Много хубаво семейство, синовете ви много са пораснали“, „Момчетата са толкова големи“, а трети каза: „Мама изглежда ослепително!“, коментират последователите на звездата.

Шарън има още един син – отскоро

Тримата наследници на Стоун са осиновени през годините. В няколко свои интервюта тя говори открито за своите репродуктивни проблеми, заради които има няколко спонтанни аборта. Разказва и за предизвикателството да отглежда сама децата си.

„Сега съм самотна майка с трима осиновени сина и беше голяма привилегия в живота ми да ги отгледам“, сподели тя пред Vogue през 2019 г.

През лятото на 2022-а Шарън изненада феновете си, снимайки се с малко бебе. По-късно се оказа, че тя е осиновила още едно дете, но то не е това от снимката, а по-голямо.

Шарън Стоун стана майка за четвърти път

Шарън Стоун: Загубила съм 9 деца заради аборти

Шарън Стоун изненада феновете със сладко бебе

„Това е приятел на сина ми и той дойде да живее при нас, когато баща му почина“, сподели тя, изтъквайки, че по време на пандемията е станала майка на четирима.

„Когато осиновяваш, осъзнаваш, че всяко дете може да бъде твое дете, всеки човек може да ти бъде роднина. След това никога повече не виждаш света по същия начин. Аз съм свързана с всички на тази планета. И това е чудо само по себе си“, обяснява още 64-годишната звезда.

Надяваме се, че по случай Коледа Шарън Стоун ще сподели още една мила семейна снимка.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари