IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещо: Себастиан Стан и Анабел Уолис потвърдиха романса си

15 декември 2022 14 50

Задава се нова секси звездна двойка на хоризонта!

Getty Images

Getty Images

Себастиан Стан и Анабел Уолис потвърдиха, че са гаджета, като се държаха за ръце на романтична разходка из Ню Йорк. Слуховете, че британската актриса излиза с румънско-американския актьор, познат от филма „Отмъстителите: Краят“ и от сериала „Пам и Томи“, се появиха още миналия месец.

Преди дни пък папараците успяха да заснемат 38-годишната Анабел и нейното куче спасител Зевс да се разхождат щастливо в компанията на 40-годишния Стан, който преди дни спечели първата си номинация за „Златен глобус“ именно заради превъплъщението си в скандалния екссъпруг на Памела Андерсън – Томи Лий.

Новата двойка за първи път разпали слуховете за романтика помежду си още преди няколко месеца, след като тяхна целувка беше публикувана в социалните медии. Стан и Анабел бяха уловени да се целуват на тържеството за рождения ден на актьора Робърт Патинсън през май.

Себастиан се превръща в един от най-горещите и обещаващи актьори в Холивуд, като кариерата му е в абсолютен възход напоследък. Той е роден в черноморския румънски град Констанца, но след развода на родителите си, майка му – пианистка заминава с него да живее във Виена, Австрия, След като се омъжва повторно, тя и новият ѝ съпруг се местят да живеят в Щатите. По това време Себастиан е 12-годишен.

Уолис, която е най-известна с ролята си на Джейн Сиймор в драмата „The Tudors на Showtime“, в миналото имаше връзки с вокала на Coldplay Крис Мартин, а в началото на годината се раздели с актьора Крис Пайн след 3-годишна връзка.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари