IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп облече костюма на Джак Спароу заради болно дете

16 декември 2022 14 50

Актьорът стана част от видео на фондацията Make-A-Wish

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джони Деп може повече да не изиграе ролята на Джак Спароу на екран, но това не означава, че е окачил костюма на пирата завинаги.

59-годишният актьор влезе в емблематичния си образ с благотворителна цел в навечерието на Коледа. Той участва в специално видео на фондацията Make-A-Wish, за да изненада 11-годишно момче. Кори, който е много голям фен на „Карибски пирати“, е преминал през две сърдечни трансплантации и в момента се възстановява в болницата. Деп участвал във видеото, след като видял канала на Кори в YouTube, посветен на пиратите.

„Капитан Кори, много съжалявам, че не съм при теб. Исках да го кажа, забравих, не го казах, ще го кажа сега. Казвам го, ще ти кажа. Чувам разкази за нещо от бъдещето, което се казва YouTube, което не разбирам“, започна Джони във видеото. Той нарече Кори „най-добрият профил в YouTube“, като му обеща да гледа клиповете му и да разкаже на своите приятели за тях.

Говорейки в типичния за Джак Спароу тон, актьорът заяви, че видеата на Кори със сигурност ще осигурят една развлекателна атмосфера за всички пирати и по този начин ще се свържат с момчето, макар да са на голямо разстояние едни от други. „Любопитно, странно и интересно“, каза Деп за YouTube. За финал пожела на Кори всичко най-хубаво и успех в начинанието му, като бе категоричен, че вече е най-верният му фен.

След като сподели видео съобщението на Джони в социалните мрежи, Кори успя да привлече хиляди нови последователи. До момента той има над 180 хиляди абонати в YouTube, като каналът му е стартиран едва през ноември.

Източник казва пред E!News, че Деп направил видеото за Make-A-Wish, след като фондацията специално му се е обадила и навреме е поискала от него да изненада Кори. По думите им, момченцето е гледало само и единствено „Карибски пирати“ по време на своето възстановяване след сърдечните операции. Освен това, Джони е направил и видео връзка с Кори, отново облечен в костюма на Джак Спароу.

„Здравей, Кори, как си?“, пита актьорът, а момченцето отговаря, „много, много добре“. Деп го поздрави за прекрасната шапка, която носи по време на разговора, която, по случайност, беше кафява и много приличаше на тази, която Джак Спароу носи във филмите.

Джони Деп влиза в ролята на Джак Спароу във всички части на „Карибски пирати“, като последната бе излъчена през 2017 година. По време на делото срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, проведено тази година, актьорът заяви, че няма никакви намерения да се завръща като забавния пират. Той бе категоричен, че нищо не може да го привлече отново към ролята, дори да му предложат милиони долари.

През юни излязоха слухове, че Деп и Disney може да оправят отношенията си. „Disney са много заинтересувани от подобряване на връзката си с Джони Деп. Те се надяват, че Джони ще им прости и ще се завърне като емблематичния си герой“, казва източник от студиото. Преди обаче феновете да започнат да се радват, говорител на Деп бе категоричен пред BBC, че подобен сценарий няма да стане.

Джони Деп като космонавт, а Снуп Дог и Еминем пушат марихуана

Джони Деп може да се завърне във „Фантастични животни“

Официално: Джони Деп се завръща на големия екран

Месец по-рано продуцентът на „Карибски пирати“ Джери Брукхаймер каза, че не се знае дали Деп ще може да се завърне в евентуални бъдещи проекти. По това време делото между актьора и Амбър Хърд все още продължаваше, като Брукхаймер каза, че бъдещето все още се решава.

Все пак Джони излезе победител от битката с бившата си съпруга, като се очаква да получи 10 милиона долара обезщетение.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

КоментариКоментари