IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездните раздели на 2022: За кои любовта приключи

31 декември 2022 16 30

За кого годината се оказа сложна...

Снимка: БГНЕС

Годината отминава, оставяйки своите хубави и не толкова приятни спомени. Някои от най-големите звезди сложиха край на дългогодишни връзки. Други приключиха набързо отношения с нови партньори. Ето кои двойки прецениха през тази година да продължат в различни посоки.

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън

Тяхната връзка не продължи дълго – едва девет месеца. Въпреки че мнозина влагаха надежда, че може да се стигне и до сватба, Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха и имаха доста неприятни моменти, усложнени от намесата на предишния съпруг на риалити звездата – Кание Уест. Комикът вече има и нова партньорка – Емили Ратайковски. Кардашян пък е сложила на преден план ангажиментите ѝ около децата.

Пол Уесли и Инес де Рамон

Изгасна любовта между Инес де Рамон и звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли. Двамата започнаха да се срещат през 2018 г. През септември тази година романтичната приказка между тях свърши. Но се оказа, че 30-годишната актриса може би е имала съвсем основателна причина да се раздели с Уесли. Именно тя е новата знаменитост до холивудската звезда Брад Пит. Първо двамата бяха засечени на концерт, а после се заговори, че отношенията помежду им стават все по-сериозни.

Деми Мур и Даниел Хум

През април тази година стана известно, че Деми Мур си е намерила младо гадже. 60-годишната актриса завъртя главата на известния готвач и собственик на ресторант Eleven Madison Park в Ню Йорк Даниел Хум. Говори се, че двамата са започнали отношения няколко месеца по-рано, когато бяха засечени заедно по светски събития. Хум е разведен, има три дъщери като Деми. Всички се надяваха, че най-сетне актрисата е намерила любовта, но неочаквано през ноември стана ясно, че Деми и Даниел са продължили по различни пътища. Мур пък от своя страна продължава да е в чудесни отношения с бившия си съпруг Брус Уилис и неговото ново семейство.

Том Брейди и Жизел Бюндхен

Месеци преди истинската им раздяла се говореше за влошени отношения между Жизел Бюндхен и Том Брейди. Двамата направиха всичко възможно за да спасят 13-годишния си брак, но накрая решиха да сложат край. Съпрузите имат две деца, а Брейди има още едно от предишна връзка. Въпреки случилото се двамата поставят наследниците си на първо място и заявиха, че всеки от двамата ще има достъп до тях при желание и нужда. На 28 октомври те обявиха трудното си решение.

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне

Леонардо ди Каприо е актьор, който често сменя приятелките си. Изборът му винаги е безупречен. Жените до него са известни модели, но като че ли и те не могат да го накарат да се врече във вечна вярност на някоя от тях. Все пак актьорът успя да се задържи с Камила Мороне повече от четири години, което си е нетипично за него. Мнозина смятаха, че именно тя е жената, която ще укроти звездата от „Титаник“, но уви. Явно той продължава с търсенето на най-подходящата. Тази година двамата се разделиха, а Лео вече има нова възлюбена. Единственото, на което Ди Каприо не изневерява е изборът му отново жената до него да е модел. Сега това е Джиджи Хадид.

Шакира и Жерар Пике

Много жалко, че приключи любовта между Шакира и Жерар Пике. Те са заедно от 2010 г., когато покрай Световното първенство по футбол в Южна Африка през 2010 г. и песента към него Waka Waka доведоха до първите стъпки към тяхната романтична история. Колумбийската певица и испанският футболист се разделиха през юни, когато стана ясно за изневерите на спортиста. Певицата пък се ядоса и реши да му отмъсти, като вземе със себе си общите им деца – Саша и Милан. Тя имаше и други проблеми в Испания, свързани със започнато дело за неизплатени данъци. Пике от своя страна се радва на нова любов.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Тази година се оказа фатална и за една от най-красивите двойки в Холивуд. Джейсън Момоа и Лиза Бонет обявиха през януари, че се разделят. Двамата са заедно от 2005 г. През 2017 г. сключиха и брак. Имат две деца – Лола и Накоа-Уолф, заради които и двамата запазиха добри отношения помежду си. Лиза има дете и от брака си със Лени Кравиц – Зоуи. Името на Момоа вече се свързва с това на Ейза Гонзалес.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Снимачната площадка събра Оливия Уайлд и Хари Стайлс. Двамата работиха по проекта Don't Worry Darling, в който главната роля изпълни Стайлс, а Уайлд бе и режисьор. Две години след това обаче двамата обявиха че се разделят. По-късно стана ясно, че просто си дават почивка заради професионалните ангажименти. Британският певец имаше турнета, а актрисата бе заета и с децата си.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин са заедно от 25 години. Три месеца след като отбелязаха тази годишнина стана ясно, че двамата ще се развеждат. Вричат се във вечна вярност през 1997 г. Те са една от най-стабилните двойки в Холивуд. Имат три дъщери – Скарлет, Систин и София. Актьорът има и син – Сърджън от брака му със Саша Чак. Друг негов син – Сейдж от връзката му със Старлин Райт почина през 2012 г. Все пак двамата решиха да си дадат нова надежда и обявиха, че няма да се разделят.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари