IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подарък за Коледа: Брус Уилис и Деми Мур ще стават дядо и баба

21 декември 2022 15 00

Дъщеря им Румър е бременна с първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Румър Уилис току-що поднесе на семейството си най-хубавия коледен подарък – дете.

34-годишната актриса сподели в социалните мрежи, че е бременна за първи път, очаквайки наследник от съпруга си Дерек Томас. Щастливата новина беше обявена чрез серия от черно-бели снимки, на които се вижда вълнението на бъдещия татко. На една от тях Томас е увил ръце около наедрялото коремче на съпругата си, а на следващата го целува нежно. На третата снимка Румър е застанала до прозореца вкъщи, а Дерек я е снимал през няколко орхидеи.

Описанието към колекцията от снимки беше само една емотиконка на растящо цвете, но това беше напълно достатъчно за феновете, семейството и приятелите на двойката. Сестрата на Румър – Скаут Уилис написа в коментарите: „Плача“, а колежката ѝ Британи Сноу коментира с „Честито, красавице“. Арън Пол също поздрави бъдещите родители, като написа, че е много щастлив за тях и новината е повече от прекрасна.

Това ще бъде първо внуче за родителите на Румър – Брус Уилис и Деми Мур. Бившите съпрузи имат още 28-годишна дъщеря Талюла и 31-годишната Скаут. 67-годишният актьор е баща и на 8-годишната Евелин и 10-годишната Мейбъл, които споделя със сегашната си съпруга Ема Уилис.

Деми Мур също сподели новината в социалните мрежи, публикувайки снимки с дъщеря си. „Навлизам в ерата на сексапилната, луда и необуздана баба“, пошегува се актрисата. Ема Уилис се включи в празнуването на новината, като поздрави Румър и Дерек и написа, че е много щастлива за бъдещите родители.

Макар Уилис и Мур вече да не са заедно, те продължават да бъдат семейство. През последните няколко седмици те прекараха Деня на благодарността заедно и си организираха няколко празнични вечери преди Коледа. Снимки от събиранията бяха публикувани в социалните мрежи, на които се вижда, че освен бившите съпрузи и дъщерите им, на трапезата седят Ема Уилис, Евелин и Мейбъл. „Ние сме семейство! Подготвяме се за празничния дух!“, написа Деми Мур под груповата снимка в средата на декември.

Силвестър Сталоун за трудната битка на Брус Уилис с болестта

Болестта не може да го спре: Брус Уилис и магическата ваканция с цялото семейство

Холивуд, имаме проблем: Брус Уилис спира с киното заради афазия

Цялата фамилия беше заедно и когато обяви, че Брус Уилис се оттегля от киното заради болестта афазия. Тя му пречи на когнитивните способности, възпрепятствайки го да запомня реплики. Тогава любимите му жени написаха официално съобщение до медиите и феновете, в което благодариха за постоянната подкрепа и любов, която получават от всички страни.

„Ще се справим с това като семейство и искахме да споделим всичко с феновете на Брус, защото знаем колко много значи той за вас, както и колко много значите вие за него“, допълниха те. Бяха категорични, че актьорът няма да се предаде пред болестта и ще живее на пълни обороти.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари