IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Марая Кери е наследила таланта ѝ: Вече пее с майка си

22 декември 2022 09 00

Насладете се на дуета на 11-годишната Монро с мама Марая

Getty Images

Getty Images

Марая Кери и нейната 11-годишна дъщеря Монро впечатлиха зрителите с невероятния си вокален диапазон, изпявайки дует в празнично телевизионно предаване.

52-годишната поп дива е известна като кралицата на коледните песни, а както се вижда дъщеря ѝ е готова да следва нейните стъпки. Певицата и нейното умалено копие излязоха на сцената, за да изпълнят дует по време на специалното коледно шоу на Марая по телевизия CBS, което беше излъчено на 20 декември.

Живото изпълнение на двете дами удиви зрителите. Монро и Марая, облечени в почти еднакви пищни бели рокли със сребърни пайети, изпяха класическата коледна песен Away in a Manger.

Много от феновете на звездата бяха толкова силно впечатлени, че използваха секцията за коментари на видеото на CBS в Instagram, за да изкажат възхитата си от таланта на момиченцето. „Монро има страхотно бъдеще пред себе си, подобно на майка си. Нямам търпение да видя какво може да постигне в музикалната индустрия“, написа един почитател, а друг добави: „Талантът е част от семейството.“.

Един потребител на Twitter пък е написал: „Винаги съм знаел, че Марая е родила певица като нея.“ Трети сподели: „Монро има ангелски глас!!! Но кой би се учудил на това!!!! Какво удоволствие!!! Тя също така е и красива“.

Въпросното предаване беше заснето миналата седмица в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Разбира се и мегахитът на Марая от 1994 г. All I Want for Christmas is You също беше изпълнен на живо.

Монро и нейният брат – близнак Марокан са единствените деца на Марая от втория ѝ съпруг Ник Кенън. От своя страна радиоводещият успя да се сдобие с още 10 деца след развода си с поп дивата, четири от които се родиха през 2022 година. Повечето деца на Ник си имат и различни майки – нещо, за което комикът е доста критикуван.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари