IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове към Никол Шерцингер: Наистина ли отряза косата си?

22 декември 2022 10 30

Певицата показа трансформацията си

БГНЕС

БГНЕС

Никол Шерцингер изненада феновете си, появявайки се с по-къса коса. Певицата сподели видео в Instagram, с което показва, че се е разделила с дългата си грива. Това хвърли в смут голяма част от последователите ѝ.

„Нека тази седмица започне както трябва. Надявам се, че всички се чувствате добре!“, написа певицата.

Във видеото Шерцингер е по халат, без грим и прическа. Изведнъж плясва с ръце и се появява съвсем различна. Въпреки че косата ѝ е с къдрици в краищата, е доста по-къса от обичайното.

„Наистина ли се подстрига?“, питат Никол

„Няма начин!! Подстригала ли е косата си??“, коментира фен на певицата. Други пишат същото по повод нейната коса, която вече е на черта.

Нови прически – Никол Шерцингер вече не е брюнетка

Бившата на Григор Димитров – Никол Шерцингер се сгоди

По бански: Никол Шерцингер посрещна 43-ия си рожден ден в Италия

Само за два дни публикацията на Шерцингер е харесана от над 26 хиляди души. След като накара хората да смятат, че е отрязала дългите си кичури, звездата показа, че все още си ги пази.

Най-вероятно фризьорът на дивата е махнал кичурите ѝ и е създал оптична илюзия за по-къса грива чрез перфектните къдрици.

Миналата седмица Никол Шерцингер бе на кратка почивка в Лондон. Там тя бе в компанията на своя любим Том Евънс. Освен разходките си из британските улици, тя показа как се калява, влизайки в ледено езеро при температура 11 градуса по Целзий. Така наречената ледена вана или популярната процедура криотерапия, са от любимите на изпълнителката.

По всичко личи, че певицата обожава празничната украса и е готова за посрещане на Коледа и Нова година. Кой знае, тази година тя може да получи изненадващ подарък под елхата в дома си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари