IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След откровенията пред Опра, принц Хари готов за следващото си интервю

22 декември 2022 18 00

Оказва се, че домът им всъщност не е техен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Помните ли интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри? Заснето няколко месеца, след като двойката напусна кралския двор, то предложи на света нечувани досега подробности относно живота в двореца, отношенията между членовете на короната и сериозни обвинения в расизъм и фаворизиране. Именно това интервю, продължило повече от два часа, постави пропаст между принцовете Хари и Уилям, които и до днес отказват да се извинят един на друг и да се сдобрят.

След интервюто пред Опра имаше леко затишие, но през този декември се появи документалният филм „Хари и Меган“, съдържащ шест епизода, които разказват малко повече подробности за личния живот на двойката. Феновете успяха да видят и чуят детайли около началото на връзката на двамата, как са се чувствали по времето на действащи кралски особи и какво всъщност ги е накарало да напуснат Лондон, за да се преместят в Калифорния.

Филмът „Хари и Меган“ предостави един по-различен поглед към двама души, преследвани от папараците и медиите. Той е част от многомилионната сделка между херцозите на Съсекс и платформата Netflix, като двете страни ще си партнират в създаването на различни филмови и телевизионни проекти.

И докато времето между филма и интервюто пред Опра бе повече от година, сега няма да ни се наложи да чакаме толкова за второто искрено интервю. Този път обаче пред медиите ще застане само Хари, който през януари пуска на пазара автобиографията си Spare. Датата на публикуване е насрочена за 10 януари, а първото интервю, част от промоционалното турне, ще бъде два дена по-рано.

Пред принц Хари ще застане Андерсън Купър от CNN, който ще задава всички горещи въпроси около книгата. Кралските наблюдатели вече очакват поредната доза от скандални твърдения, които ще влошат още повече връзката между Лондон и Калифорния. За момента от кралското семейство не са коментирали нито документалния филм, нито излизането на книгата.

Източник, близък до семейството обаче казва, че всички в двореца се подготвят за това, което може да бъде написано в автобиографията на Хари и казано по телевизията. „Има притеснения, че той ще използва интервюто си пред CNN, за да нападне кралските особи и да даде превю на по-драматичните твърдения, които е направил в книгата си“, казва вътрешният човек.

Интервюто между Хари и Андерсън Купър ще бъде за предаването „60 минути“ и ще се излъчи на 8 януари, само два дни преди официалното публикуване на книгата със заглавие Spare. Източник, близък до принца, казва, че журналистът от CNN е успял да спечели доверието му, като най-вероятно разговорът ще бъде използван и за насърчаване на грижата за психичното здраве.

Принц Хари: Беше ужасно брат ми да крещи срещу мен, а баща ми да говори лъжи

Принц Хари харесва историята, която показа Netflix

Купър не за първи път ще отразява кралска особа, но връзката му с принц Хари е малко по-особена. В миналото той каза на зрителите, че е бил на кралската сватба през 2018 година, отразявайки я за CNN. Тогава кореспондентът на телевизията му казал, че трябва да помага на Хари, защото той е щял да погледне към медиите и ще им помаха. „Каретата прави завой. Хари поглежда нагоре към кулата, правим зрителен контакт и той маха. За малко да умра от щастие“, каза още Купър.

Журналистът отразява и войната в Афганистан. Хари е завършил два тура с британската армия именно в страната. И принцът, и Купър се застъпват за психичното здраве, като преди време Андерсън споделя за опита си за самоубийство, след като брат му Картър слага край на живота си. Хари, от своя страна, споделя пред Vogue, че е имал пристъпи на паника, а и е съпродуцент на предаването за психично здраве The Me You Can't See заедно с Опра Уинфри.

Коледни картички – Меган и Хари пуснаха своята

Къщата в Монтесито всъщност не е тяхна

Принц Хари и Меган Маркъл със сигурност ни заблудиха за секунда. По-рано през месеца те пуснаха своя документален филм, който всеки смяташе, че е заснет в новия им дом в Монтесито. Оказва се обаче, че имението принадлежи на друг човек.

Според Dirt, къщата, която виждаме многократно в епизодите, е на около три и половина мили от истинския дом на Меган и Хари, който обаче не е чак толкова различен по дизайн. И двете места имат кокошарник и просторна градина, в която децата да тичат.

Бизнесменът Марк Шулхоф купува построеното през 2006 година имение, където филмът е заснет, за около 14,6 милиона долара през 2013 година. То се намира на малко над два акра земя, гледа към океана и няколко планински вериги. Има пешеходни алеи, покрай които се издигат палми, кипариси, цитрусови дървета, храсти и бугенвилии. Скулптури на американския артист Робърт Индиана също могат да се видят в пейзажа. Върху жилищната площ са разположени основна къща с пет спални, пет бани и вила за гости с една спалня с кухненски бокс и отделна баня.

Оказва се, че имението вече е пуснато за продан, като цената му е доста по-висока от тази, за която е купено. Според Hollywood Reporter, имотът се продава за 33,5 милиона долара.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари