IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и Шон Уайт събраха семействата си за обща ваканция в Мексико

30 декември 2022 16 46

Вижте снимки от щастливата почивка на влюбените и техните родители

Getty Images

Getty Images

Нина Добрев и Шон Уайт се радват на слънчевите лъчи в компанията на любимите си хора. В момента влюбената двойка се намира на празнична ваканция в Мексико заедно с роднините и на 33-годишната актриса, и на 36-годишния бивш спортист.
Нина и Шон са обединили двете си семейства за поредното си ваканционно бягство, което е документирано чрез публикации в Instagram профилите и на двамата. Щастливата група включва майката на Нина – Михаела Добрев и родителите на Шон, Роджър Уайт и Кати Уайт.

На лодката на звездата на „Дневниците на вампира“ и на пенсионирания олимпийски сноубордист се виждат и други техни близки, сред които е и сестрата на Шон – Кари Уайт с нейния съпруг, както и техните деца – племенниците на Шон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Нина и Шон се насладиха на толкова много специални моменти заедно, откакто започнаха да се срещат през 2019 г. Те буквално обиколиха света заедно за времето откакто са двойка. А направиха своя дебют на червения килим на премиерата на „Топ Гън: Маверик“ в Обединеното кралство през май, където изглеждаха много влюбени, докато позираха заедно за снимки.

Докато романтиката на Шон и Нина продължава да се разгаря, жълтите медии пишат, че двамата вече са готови да задълбочат връзката си, намеквайки че те са пред годеж.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

„Те вече обсъждат какво би било да се оженят и искат да имат много деца“, разкри източник, близък до Нина. „Те са толкова влюбени и не могат да си представят да не прекарат остатъка от живота си заедно“, добави друг вътрешен човек. „Това, което е помежду им е много истинско.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари