IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде дарила коледните си подаръци в Манчестър

4 януари 2023 10 50

Това се случва пет години след трагедията на нейния концерт в града

БГНЕС

БГНЕС

Ариана Гранде е направила мил жест за болни деца в Манчестър. Пет години след трагедията по време на неин концерт в града, певицата е изпратила специално дарение на няколко болници, намиращи се там.

Макар певицата да не се е похвалила със стореното в социалните мрежи, от Благотворителната организация на Кралската детска болница я издадоха, споделяйки благодарствен пост към нея в Instagram.

„Знаем, че Манчестър, и по-специално Кралската детска болница в Манчестър, заемат специално място в сърцето на Ариана“, каза в изявление временният директор на организацията – Таня Хамид.

В социалната мрежа бяха публикувани кадри на изпратеното от Гранде, с уточнение, че коледните подаръци са раздадени на бебета, деца и тийнейджъри както в Кралската детска болница, така и в още три големи в Манчестър.

„Благодарим ти, Ариана!“, пише на табелка, поставена до подаръците под елхата.

Ариана Гранде помага отдавна на Манчестър

Изпълнителката, носителка на множество „Грами“, поддържа тясна връзка със споменатата благотворителна организация след бомбения атентат през 2017 г., който се случи на нейния концерт в Манчестър Арена. Тогава бяха убити 22 души, а десетки бяха ранени.

„Толкова е прекрасно, че Ариана отново беше толкова внимателна и направи това специално дарение на нашето семейство от болници“, казва още Хамид за жеста на звездата, останала с психологическа травма след случилото се.

Без лоши чувства: Ариана Гранде изпрати подарък на Ким Кардашян

Ариана Гранде повтори тоалет на Дженифър Гарнър

Ариана Гранде потвърди за своята козметична линия

Припомняме, че на 22 май 2017 г. атентатор самоубиец, идентифициран като 22-годишния Салман Абеди, се взриви, докато фенове напускаха концерта на Гранде в града в северозападна Англия. Тогава загива и 8-годишно момче, като от 59 ранени общо 12 са тийнейджъри.

След атаката властите в Манчестър обявиха Ариана Гранде за почетен гражданин.

„Въпреки че скръбта е вечно присъстваща и нашата връзка с нея се развива и се изразява по различни начини всеки ден през цялата година, знайте, че тази годишнина никога няма да бъде лесна… Моля, знайте, че днес мисля за всички вас. Манчестър, винаги си в сърцето ми!“, написа певицата по повод четири години от инцидента.

За още новини за световноизвестни личности последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари