IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добри новини: Джеръми Ренър отвори очи след прегазването от снегорин

4 януари 2023 14 50

Актьорът все още е в болница, но засега е стабилен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Добри новини за феновете на Джеръми Ренър само няколко дни, след като той бе прегазен от снегорин и откаран по спешност в болница за извършването на редица операции.

51-годишният актьор от вселената на Marvel отвори очите си и сподели снимка в социалните мрежи, с която благодари на всички за милите пожелания и молитвите за бързо възстановяване. От кадъра се вижда, че лявата част от лицето на Ренър е пострадала повече, като има няколко драскотини, а част от окото му дори е посинено.

„Благодаря на всички за милите думи. Твърде съм пребит, за да изразя повече емоция, но изпращам любов към всички вас“, написа Джеръми под снимката. Той получи гръдна травма и ортопедични наранявания, след като попадна в инцидент със снегорин в Рино, Невада на Нова година. Това наложи бързото му транспортиране на болницата, като за целта беше използван специален медицински хеликоптер. На 2 януари Ренър беше опериран и след това остана в интензивното отделение в критично, но стабилно състояние.

По думите на неговия представител, актьорът е помагал на съседско семейство да изчисти снега от дома си по време на празничния уикенд. За целта той е използвал личния си снегорин, под който попада само няколко минути по-късно. Говорителят на Ренър казва, че той е чистил сняг от своята алея, за да може семейството му да си отиде у дома, след като са прекарали Нова година в дома му. „Той също така помогна на съседско семейство, където имаше огромна лавина сняг и това остави къщата без ток за 24 часа“, казва още представителят.

Според местните власти, всичко е един трагичен инцидент, случил се по време на почистване на сняг на Нова година. Шерифът заяви в пресконференция, че Ренър е помагал на член от семейството си да извади автомобила си, който се намирал под почти метър сняг. По думите му, Ренър е изкарал своя снегорин, който тежал най-малко шест тона и половина.

„След като извадил автомобила, г-н Ренър е слязъл от снегорина и отишъл да говори с член на семейството си. В този момент всички забелязали, че машината започва да върви. В опит да се върне на шофьорската седалка, г-н Ренър е бил прегазен от снегорина“, казва още шерифът. Допълва, че за момента не се смята, че Ренър е бил неправоспособен да управлява машината, а всичко това е един нещастен инцидент.

Полицията преглежда снегорина на актьора и ще продължи да го изследва, като за момента не се предполага умишлена повреда. Също така те ще се опитат да разберат дали няма механичен проблем, който да е накарал снегорина сам да тръгне.

След като Ренър сподели снимка от болницата, много от неговите приятели и колеги изразиха надеждата си за по-бързото му възстановяване. Коментарната секция беше изпълнена с пожелания от Хайди Клум, Ванеса Хъджинс, Джими Фалън и много други. „Бързо възстановяване, приятел. Изпращам любов към теб“, написа Крис Хемсуърт, който си партнира с Ренър в поредицата на Marvel „Отмъстителите“. Крис Еванс, който играе Капитан Америка допълни: „Корав си като пирон. Изпращам ти любов, приятел“.

Кейти Прайс неузнаваема след поредната пластична операция

Мис Колумбия 2011 с ампутиран крак след операция

Джиджи Хадид: Никога не съм си правила пластична операция

Марк Ръфало, който пък влиза в ролята на зеления гигант Хълк в „Отмъстителите“ помоли всичките си фенове да се молят за бързото и пълно възстановяване на приятеля му.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари