IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Шумахер с трогателни думи за рождения му ден

5 януари 2023 10 40

Известният пилот на Формула 1 навърши 54

БГНЕС

БГНЕС

Синът на Михаел Шумахер – Мик, сподели трогателна публикация в социалните мрежи. 23-годишният наследник на легендарния пилот на Формула 1 отбеляза неговия 54-ти рожден ден, който бе на 3 януари.

В Instagram младият Шумахер сподели ретроспективна снимка с татко си, пишейки:

„Честит рожден ден на най-добрия татко на всички времена. Обичам те!“.

Мик е качил още един кадър, на който виждаме усмихнатия пилот като по-млад.

Само за ден публикацията е събрала над 700 000 харесвания и повече от 5 000 коментара.

Междувременно сестрата на Мик – Джина-Мария, също не пропусна да отбележи рождения ден на Шумахер.

„Честит рожден ден, татко. Връщане към нашето картинг време! #продължавай да се бориш“, пише тя към своята снимка с него.

Брат и сестра трогнаха всички с коледна снимка

Емоционалните постове на наследниците на Михаел Шумахер идват само няколко дни, след като двамата трогнаха своите последователи с кадър край елхата. На него е и тяхната майка Корина.

„Весела Коледа“, написа Мик, който заедно със семейството си отглежда три кучета.

Приятел на Шумахер се опитал да продаде негова снимка за 1 млн. долара

Михаел Шумахер се събуди от комата?

Шумахер не е в кома

Михаел Шумахер е един от най-успешните пилоти във Формула 1 за всички времена. За своята кариера той има цели седем титли (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004).

На 29 декември 2013 г. той претърпя инцидент по време на каране на ски, след който получи сериозни мозъчни травми. По-късно беше поставен в медикаментозна кома. През септември 2014 г. той бе изписан от болницата, като оттогава се намира в дома си на езерото Женева, където неговата съпруга и специален медицински екип се грижат за него.

След поредната празнична публикация на децата на Шумахер, мнозина фенове пишат под нея, че изпращат поздравите си на пилота. Други пък се интересуват в какво състояние е в момента той.

Шумахер, рожден

БГНЕС

Според източници, близки до семейството му, в момента той не е в кома, като може да разпознае хората около него, но не и да общува.

„Седнах срещу Михаел, хванах ръцете му, погледнах го и видях същото познато лице на Михаел Шумахер, само че стана малко по-пълно. Чувства, че около него има хора, които го обичат, които се грижат за него и слава богу, го пазят от очите на любопитната публика. Не исках да се моля на място, защото не знаех дали Михаел би искал. Отстрани обаче беше ясно, че Михаел възприема какво се случва около него и води вътрешен диалог с него. Човек буквално може да почувства, че близостта до семейството му е много важна за него“, разкрива личният секретар на папа Бенедикт XVI Георг Генсвайн.

Феновете се надяват на чудо за пилота

Още през 2019-а, по случай 50-ия рожден ден на Шумахер, неговите роднини обявиха, че правят „всичко възможно по човешки“, за да му помогнат да се възстанови.

През 2020 г. се заговори, че той ще се подложи на операция със стволови клетки, но след това стана ясно, че тя е била отменена заради ковид пандемията. Тогава базираният в Цюрих специалист по неврология професор Ерих Ридерер каза в документален филм за френския телевизионен канал TMC, че се съмнява, че състезателната легенда някога ще се оправи напълно.

„Мисля, че е във вегетативно състояние, което означава, че е буден, но не реагира. Той диша, сърцето му бие, вероятно може да седи и да прави бебешки стъпки с помощ, но не повече“, обясни той.

Въпреки оскъдната информация за състоянието на Михаел Шумахер, неговите фенове се надяват, че някой ден ще могат да го видят отново на крака. И не спират да пишат в социалните мрежи, че се молят за неговото оздравяване.

През септември 2021 г. Netflix пусна документален филм за звездата, включващ непоказвани досега лични видеоклипове и интервюта с членове на семейството му, сред които са тези на съпругата му Корина и двете им деца.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари