IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голи до кръста: Нови ексклузивни снимки от почивката на Брад Пит и Инес де Рамон

5 януари 2023 16 30

В момента двамата са заедно на почивка в Кабо, Мексико

Getty Images

Getty Images

Появиха се първите папарашки снимки на Брад Пит, който се излежава на слънце гол до кръста, а до него е новата му приятелка – дизайнерката на бижута Инес де Рамон, която пък видимо предпочита да се пече без горнище. Инес е първата жена, с която холивудският актьор си позволи да се задълбочи, след трудния си и продължил няколко години развод с Анджелина Джоли.

На снимките, публикувани от Page Six, се вижда как носителят на „Оскар“ и неговата прекрасна приятелка се наслаждават на релаксиращ ден до басейна по време на романтичното си бягство в Кабо, Мексико.

На кадрите 32-годишната Инес и Брад седят един до друг на два шезлонга, но Де Рамон е седнала срещуположно на басейна. Колкото до Пит, който преди две седмици навърши 59 години, той сякаш чете сценарий за филм, като от време на време двамата си говорят неангажиращо.

Въпросните снимки показват и добре поддържаното тяло на звездата на новия филм „Вавилон“, както и многото му татуировки. Той носи синьозелен бански, златна верижка и слънчеви очила.

Стройната брюнетка, която е бивша съпруга на актьора Пол Уесли от сериала „Дневниците на вампира“, започна да излиза с холивудския актьор по-сериозно преди два месеца, но не се знае откога двамата се познават. Двойката за първи път предизвика слухове за връзка през ноември, след като посети концерт на Боно в Лос Анджелис, където папараци ги уловиха да се държат за ръце.

 


След това двойката отпразнува в Холивуд заедно рождения ден на звездата от „Имало едно време… в Холивуд“, където бяха заснети да слизат от кола, преди да влязат в ресторант. По това време източник, близък до Пит, каза пред списание Us Weekly, че Инес и Брад не са двойка официално, но че той е много развълнуван от познанството си с нея и я намира за „необикновена“. Очевидно през последните седмици нещата помежду им са се задълбочили.

Пит беше женен за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г., преди да каже „Да“ на Анджелина Джоли през 2014 г. Двамата се разделиха през 2016-а и 6 години водиха битки за попечителството над 6-те им деца, както и за подялбата на винарната им във Франция „Шато Миравал“. Съдебните битки помежду им все още не са приключили, но явно и двамата вече са готови да продължат напред с личния си живот.

Междувременно Анджелина беше заснета да пие кафе с младия ирландски актьор Пол Мескал от сериала „Нормални хора“ и веднага се появиха слуховете за зараждащ се романс между тях, въпреки че Джоли е с 21 години по-възрастна от Мескал.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Топлес ( преди 1 година )
Голи до кръста!?Каква новина!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Някой ( преди 1 година )
Като гледам не са в настроение.Пък и не виждам да се държат за ръце
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Никой ( преди 1 година )
Сорри, но тази е най-грозната жена на Брад, известна главно с това, че била бившата жена на...., и че е с над двадесет години по-млада. Явно и той застаря, застаряващите мъже много се страхуват от възрастта , губят самочувствието на мъже и оглупяват лека-полека....Но всяка "връзка" на звездите често е реклама - в случая е лоша реклама.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар