IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Рания вдига сватба през юни

5 януари 2023 14 30

Тя се готви активно за венчавката на най-големия си син

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Рания ще вдигне сватба за чудо и приказ в началото на юни 2023 г. От кралския двор на Йордания съобщиха, че на първо число от месеца нейният първороден син и годеницата му ще минат под венчило.

„Кралският хашемитски съд отправя своите искрени поздравления към Техни Величества крал Абдула II и кралица Рания Ал Абдула по този повод и пожелава на Негово кралско височество престолонаследника принц Ал Хюсеин бин Абдула II и госпожица Раджва Халид Алсейф да са цял живот щастливи“, пише в официално изявление по повод предстоящото събитие.

По-рано семейството сподели своята новогодишна картичка, отправяйки благопожелания към йорданския народ.

Принц Хюсеин и неговата приятелка Раджуа Халед бин Мусаед бин Саиф бин Абдулазиз Ал Саиф, се сгодиха през август миналата година. Още тогава неговите родители посрещнаха топло красавицата, която някои сравниха с Кейт Мидълтън.

Бъдещата булка е първа приятелка с кралицата

Според официалния уебсайт на бъдещия младоженец, предложението за брак той направил в дома на любимата му в Риад, Саудитска Арабия. На него присъствали родителите и на двамата.

Коя е Рания ал-Ясин – от Кувейт до кралския трон

Принц Хюсеин от Йордания – сърцеразбивач със синя кръв

Коя е Иман бин Абдула – принцеса на Йордания, борец за права и модна икона

„Алхамдулиллах. Молим се Бог да ни даде Своите благословии. Благодарен съм на моето скъпо йорданско семейство за тяхната сърдечна подкрепа и добри пожелания“, написа непосредствено след годежа принцът, показвайки първи снимки с Раджва.

Красивата брюнетка носи плисирана тъмносиня рокля за официалната фотосесия, подобна на тази на Кейт Мидълтън от годежа ѝ с принц Уилям.

Усмихнатата кралица Рания не скри задоволството си от това, че бъдещият престолонаследник на трона е случил на жена. В своя профил в Instagram тя сподели няколко кадъра с нея и написа:

„Вълнувам се да приветствам с добре дошла в семейството ни моята трета дъщеря, бъдещата съпруга на принц Хюсеин – Раджва! Толкова сме щастливи за вас!“.

Със своите ласкателни думи кралицата показа, че ще държи младото момиче близко до сърцето си, точно както и другите си две дъщери, една от които (Иман) се сгоди няколко седмици по-рано.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари