IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След флирта с Брад Пит, Емили Ратайковски призна: Привличам най-лошите мъже

10 януари 2023 12 30

Моделката наскоро се разведе и със Себастиан Беър-Маклард

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Представете си да сте имали връзка с Брад Пит и след това категорично да заявите, че привличате само най-лошите мъже на земята.

Точно това направи Емили Ратайковски, която в рамките на няколко месеца успя да се разведе със съпруга си Себастиан Беър-Маклард и да създаде няколко краткотрайни връзки с известни мъже като Брад Пит и Пийт Дейвидсън. Очевидно обаче моделката не е била доволна от преживяванията си, споделяйки за несполучливия си опит в любовта в последния епизод от подкаста си High Low with EmRata.

„Имам чувството, че привличам най-лошите мъже. Искам уверен мъж, но не такъв, който е прекалено надъхан и иска да докаже нещо на света чрез връзката си с мен. Не искам подобен тип“, каза Ратайковски пред слушателите си.

Ратайковски също каза, че динамиката е нещо, което е допринесло за нейните амбивалентни чувства, които изпитва към ухажването, четири месеца след подаване на молба за развод от Себастиан Беър-Маклард, с когото споделя и почти 2-годишния син Силвестър Аполо. По думите ѝ, това е частта, която най-много мрази при срещите, защото вече се е наслушала на мили думи, но не е видяла категорични действия, с които да бъдат подплатени.

Моделката споделя още, че много мъже, които всъщност искат силна жена, не знаят как да се справят с нея и се страхуват за собствената си идентичност.

След раздялата си с Беър-Маклард, Ратайковски беше свързвана романтично с Брад Пит и Пийт Дейвидсън, като с последния беше забелязана на няколко публични срещи. С комика бяха заедно на баскетболен мач, а той дори прекара и рождения си ден в нейната компания, като папараци ги забелязаха в опасна близост след партито.

Въпреки множеството си краткотрайни връзки, Емили в момента е сама, казвайки пред Variety, че се радва на факта, че за първи път е сама от дълго време. „Имам чувството, че се наслаждавам на свободата си да не се притеснявам от това как ме приема другият човек“, сподели тя пред изданието.

В допълнение към споделянето на чувствата със стотици слушатели на подкаста ѝ, моделката също така е намерила начин да изразява себе си и в социалните мрежи, особено в TikTok. Там тя по-скоро се насочва към теми, свързани с разделението между половете, опитвайки се да размие тази граница и да помогне на феновете свободно да изразяват себе си и да не крият идентичността си.

Да зарежеш Брад Пит – Емили Ратайковски с нов мъж

Дали е мода или просто няма вкус: Емили Ратайковски по бельо и мрежеста рокля

Брад Пит излизал с Емили Ратайковски, но как Анджелина Джоли реагира на това?

По думите ѝ, получава множество критики за това, че споделя мнението си открито. „Жени, търсещи внимание, е класическа тема в женомразкия свят. Това е нещо, което мотивира хората, да обвиняват жените, че търсят внимание. Знам това от личен опит“, категорична е Ратайковски. Допълва, че омразните коментари към нея са много, но се опитва да не им обръща внимание.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари