IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клеър Дейнс и Хю Денси очакват бебе номер 3

9 януари 2023 17 40

Актьорската двойка вече има двама сина

Getty Images

Getty Images

След като 2022 година беше много натоварена за актьорската двойка Клеър Дейнс и Хю Денси в професионален план, оказва се че 2023 също ще е натоварена, но в личен план. Съпрузите в момента очакват третото си дете. Освен това Клеър и Хю са родители на двама сина – 10-годишния Сайръс Майкъл Кристофър и 4-годишния Роуан.

43-годишната Дейнс и нейният 47-годишен британски съпруг сключиха брак през 2009 г., като се срещнаха две години по-рано. Двамата се запознаха на снимачната площадка на общия им филм „Вечер“. Дейнс е споделяла, че отношенията им първоначално са били само приятелски, но снимките в Роуд Айлънд са ги сближили много. „Имаше един ден, когато карахме колела край водата и беше искрящо и идилично, и просто имах това тъпо прозрение, сякаш наистина съм просто щастлива“, сподели актрисата пред Marie Claire през 2017 г.

Първоначално Дейнс нямала планове за връзка с Денси, тъй като точно била приключила едни сериозни отношения и към този етап била решена да залага на по-небрежния секс без ангажимент, но след като получила прозрението, осъзнала, че иска да бъде с Хю до края на живота си. В подкаста Armchair Expert на Дакс Шепърд тя призна, че връзките за една нощ всъщност са ѝ били необходими, за да осъзнае кога изпитва истински чувства.

По този повод самият Денси се пошегува веднъж в „Шоуто на Мишел Колинс“ с думите: „Мога само да кажа, че наистина се радвам, че преди да ме срещне жена ми е имала връзка за една нощ с неадекватен любовник.“

Дейнс разкри още, че докато я ухажвал, на едно коледно парти Денси ѝ измайсторил хартиена кукла на каубой, а тя си помислила: „Той майстори?Това е! Печели ме до края на живота ни“, каза тя пред Net-a-Porter.

Няколко години след като се омъжи за Хю, актрисата от „Ромео и Жулиета“ говори за брака в интервю за The Sun като каза: „Харесвам брака. Чувствам се много сигурна. Помага, когато сте влюбени в мъжа, за когото сте омъжени. Понякога го гледам и си мисля: „Наистина си красив“.

Наскоро талантливата Клеър спечели поредната си номинация за „Златен глобус“ за поддържаща женска роля за участието си в сериала Fleishman Is In Trouble.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари