IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родните звезди на топло за първи път за 2023 година

9 януари 2023 16 30

Ето къде си почиват някои любими наши изпълнители

IStockphoto

IStockphoto

Много български звезди имаха натоварен график през декември. Доста актьори и музикални изпълнители участваха в празничните програми на различни общини по случай запалването на светлините. После пък дойде ред на участията по Бъдни вечер, Коледа и Нова година, когато някои имаха по 2-3 на ден. Но ето че настъпи новата 2023 г. и дойде време за почивка.

След като фолк певци радваха почитателите си по ресторанти, хотели и дискотеки, решиха да забавят малко темпото и да заминат на топло, за да релаксират.

Дали в снимки и видеа в своята история или като отделни постове, някои любимци на публиката все пак продължават да радват почитателите си, качвайки любопитни кадри от екзотичните дестинации, на които отморяват.

Кои бг звезди си почиват на топло през януари?

1. Преслава

Фолк фурията посрещна 2023-а във Велинград, но малко след това замина за остров Пукет, за своята първа ваканция за годината.

Макар и по-пестелива с постовете, Преслава показа как релаксира в Тайланд. Освен няколко шарени бански, звездата показа и че е посетила остров „Джеймс Бонд“, снимайки се на плажа там.

2. Галена

Друга много известна певица, която избра да замине по-далеч и да събере естествени слънчеви лъчи, вместо да ходи на солариум. За разлика от Преслава, Галена се отбеляза от Пунта Кана, където показа перфектна форма.

Певицата показа обща снимка с мъжа си от Доминиканската република. Но друга привлече повече вниманието на нейните последователи – тази по бански, направена между палмите на лазурния бряг.

3. Константин

Мнозина си помислиха, че Преслава и Константин отморяват на едно и също райско кътче. Но се оказа, че са на различни места, като дестинацията на певеца все още не е ясна.

Константин сподели видео от самолета, след което показа луксозната вила край океана, в която е отседнал със семейството си. Според някои, той е на Малдивите, докато други смятат, че кадрите, показани от него, приличат на Тайланд.

4. Биляна Йотовска

Известният фитнес модел и инфлуенсър се отбеляза от Малдивите, където е в компанията на своя съпруг Димитър Димитров. Заедно с тях е и дъщеря им.

Двойката пусна кадри от джакузи, разположено насред зеленина. После показа и какъв е поводът за тяхното екзотично бягство – рождения ден на Митко.

Камелия с емоционален пост за любимия си

Гери Малкоданска показа порасналата си дъщеричка

Фики показа порасналата си принцеса

5. Анелия

Макар и не толкова далече, за да си почива по бански фолкпевицата показа снимки от Гърция. Там тя е била заедно с приятеля си.

„Моята любов“, написа тя към кадъра, на който е в прегръдката на бизнесмена Любомир Захаринов.

6. Алисия

За разлика от своите колеги, тази фолкпевица реши да загърби ангажиментите и замина на почивка в чужбина още в началото на декември. Бившата на Валери Божинов сподели импровизирана фотосесия от Шри Ланка, където подобри кожния си загар.

Алисия впечатли феновете си с перфектното си тяло, сменяйки няколко вида бански.

„Стига толкова почивка. Така хубаво се заредих и мисля, че ще бъда доста по-продуктивна тази година“, сподели тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари