IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада – Серина Уилямс бе кръстена от свидетели на Йехова

12 януари 2023 11 00

Това стана 5 месеца след нейното оттегляне

БГНЕС

БГНЕС

Серина Уилямс изненада феновете си, близо пет месеца след като прекрати състезателната си кариера. Тенисистката, която мечтае за второ дете, мина към Свидетелите на Йехова. Това потвърдиха американски медии, съобщавайки, че тя е била кръстена.

Кръщението във вода на звездата на тениса се е провело на окръжно събрание на Свидетелите на Йехова във Флорида, САЩ.

В профила на Onua TV в Twitter се появи снимка, на която Уилямс се вижда в басейн с черни дрехи и кърпа на главата, а до нея стои пастор.

Промяната в живота на Серина идва след като тя обяви, че смята да обърне повече внимание на семейството си и да се съсредоточи не само върху него, но и върху вярата, както и върху бизнеса.

„За мен е наистина важно да бъда част от Свидетелите на Йехова и през последните месеци отделих много време да навляза в материята на изповеданието. Моят съпруг никога не е ходил на църква, само че е много възприемчив и дори сам пое инициативата да бъда покръстена“, казва тенисистката.

Алексис Оханян подкрепил Уилям по пътя на вярата

Кадифена рокля – Серина Уилямс със страхотен модел

Две кралици, една корица – Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия за Vogue

Серина Уилямс: Мама бе гръбнакът на семейството

Звездата споделя пред списание Vogue, че Йехова ѝ е помагал много пъти по време на нейната кариера:

„... Да остана силна и да преминавам през различни изпитания по време на моята кариера, така че съм му безкрайно благодарна и съм длъжна да му отдам необходимата почит“.

В профилите си в социалните мрежи Уилямс не споделя подробности за своето кръщение. Но тези, които следят отблизо нейните изяви, знаят, че тя се увлича по въпросното религиозно изповедание още като дете, под въздействието на нейните родители.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари