IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Трауик: Бритни имаше нужда от настойничество

12 януари 2023 09 00

Агентът посочва, че много хора се възползвали от нея

БГНЕС

БГНЕС

Бритни Спиърс е имала нужда от настойничество след развода с Кевин Федърлайн. Това призна Джейсън Трауик – нейният агент, който по онова време се превръща в нещо много повече. В подкаст бившето гадже на певицата разказа подробности за отношенията им и нейното състояние тогава.

Мъжът, който през годините работи за Тейлър Суифт, Парис Хилтън и Хилъри Дъф, разкрива, че се запознал със звездата чрез нейния брат. Годината е 2006-а, като три години по-късно агентът започва връзка с хитовата по онова време изпълнителка. През 2011 г. се сгодява за нея, но само няколко месеца по-късно идва време за раздяла.

По думите на Трауик, бащата на Бритни Спиърс имал добри намерения, защото неговата дъщеря често била използвана от различни хора.

„Мисля, че се нуждаеше от някакво напътствие. Той каза, че някой трябва да надзирава финансите на попзвездата, тъй като тя и нейният бивш съпруг Кевин Федърлайн похарчиха много пари през двете години, в които бяха женени“, разказва агентът.

Джейсън изтъква, че Бритни не познавала цените на стоките. Но освен някой, който да управлява нейното състояние, тя имала повече нужда от терапия и ограничаване на срещите с токсични хора, които я тормозели.

Джейсън Трауик,

БГНЕС

Трауик се сближил със Спиърс, защото била самотна

Мъжът си спомня, че започнал да работи за певицата малко след като тя се развела със съпруга си, от когото има двама сина. Преди това той искал да я представлява, но опитите му ударили на камък, защото тогава тя имала друг агент, който се възползвал от нейната нестабилност.

„Обажданията ми не бяха върнати, защото никога не стигнаха до нея. В крайна сметка, когато тя излезе от това... и семейството се намеси... аз станах неин истински агент“, спомня си той.

Трауик признава, че бил доста близък приятел на изпълнителката в началото. След това преминал границата, когато тя била доста самотна и го молела да стои при нея през нощта в хотелската стая.

„Промяната е нещо прекрасно“ – Бритни Спиърс с нов дом и нова прическа

Бритни Спиърс сподели първи кадри от сватбата си

Бритни Спиърс призна, че Джъстин Тимбърлейк я използвал

Една вечер Джейсън останал на дивана, но Бритни го поканила в леглото си. На другата сутрин пристигнала бавачката, за да гледа нейните синове Престън и Джейдън. И макар двамата да се разбрали да не разкриват флирта си все още, певицата просто започнала да се разхожда из кухнята гола и да коментира всичко гласно. „От този момент нататък ние бяхме един елемент“, посочва той.

Агентът признава, че наистина бил влюбен в Бритни и дори оставил кариерата си на заден план, за да се грижи за нейните ангажименти.

Днес агентът се радва, че певицата е свободна

Мъжът посочва, че е щастлив от факта, че днес бритни може да управлява парите си и да взима самостоятелни решения за своя живот.

„Ако тя се провали, ще се провали... Но искам тя да докаже, че скептиците грешат“, казва той и добавя, че попзвездата има голямо сърце.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари