IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

 Най-влюбените и стилни двойки на Златните глобуси 2023

12 януари 2023 16 30

Риана и A$AP Роки се появиха в пълния си блясък изцяло в черно

Getty Images

Getty Images

Попзвездата Риана си взе пауза от живота си на нова майка, за да се наслади на романтична, бляскава вечер с гаджето си – рапъра A$AP Роки, специално за звездното събитие, а именно наградите „Златен глобус“, които се проведоха в Бевърли Хилтън в Лос Анджелис на 10 януари 2023 г. Рири и бащата на сина ѝ доказаха, че са перфектна двойка във всяко едно отношение, включително и по отношение на своя личен стил. И двамата се появиха в секси вечерни тоалети в черен цвят. Влюбените бяха във видимо добро настроение, като тя специално блестеше ярко като диамант, както пее в една своя песен.

За първото си появяване на светско събитие след раждането на сина си на наградите, където беше номинирана за най-добра оригинална песен за Lift Me Up от Black Panther: Wakanda Forever, Риана се появи с огромно колие на Cartier. Бижутерът на марката разкри, че само огърлицата на поп дивата е от 26,51 карата диаманти.

Друга гореща двойка, която мина по червения килим на Златните глобуси бяха супермоделът Хайди Клум и съпругът ѝ Том Каулиц. Двамата позираха щастливи и усмихнати, като не забравиха да се целуват страстно пред камерите. 49-годишната съдийка от риалити формата America's Got Talent носеше секси къса рокля на Kevin Germanier с лилава боа, падаща каскадно надолу от едната ѝ страна, а 33-годишният китарист на групата Tokio Hotel беше заложил на класически черен смокинг.

Хайди Клум

Снимка: Getty

Безумно щастливи изглеждаха актрисата Кейли Куоко и половинката ѝ Том Пелфри. Бъдещите родители буквално откраднаха шоуто с влюбените погледи и нежни целувки, които си разменяха на червения килим. 37-годишната звезда от сериала „Теорията за Големия взрив“ сияеше, докато подчертаваше растящия си корем в дълга рокля в цвят лавандула, а 40-годишният актьор от сериала „Озарк“ беше избрал класически смокинг с бяло сако и черен панталон.

Кейли Куоко

Снимка: Getty

Друга запомняща се двойка, която се появи на въпросните награди бяха Томас Кайл и Мишел Уилямс. Актрисата и бивша половинка на покойния Хийт Леджър беше избрала рокля на Gucci и бижута на Tiffany & Co., за да прекара бляскавата вечер със съпруга си, който е преди всички звезда от Бродуей. За малко повече от три години връзка Мишел и Томас успяха да се сдобият с двама сина, но както се вижда, все още са на романтична вълна.

Мишел Уилямс

Снимка: Getty

Друга изключително симпатична и влюбена двойка бяха бременната с близнаци 48-годишна Хилари Суонк и съпругът ѝ Филип Шнайдер. Актрисата, която ще стане майка за първи път след около два-три месеца, също носеше бижута на Tiffany & Co, като беше избрала рокля в масленозелен цвят.

Хилари Суонк

Снимка: Getty

Еди Редмейн и съпругата му Хана Багшоу винаги изглеждат изключително сладки и стилни заедно. Британският актьор и носител на „Оскар“ носеше ексцентричен смокинг на Valentino, а Хана го допълваше перфектно с черната си сатенена рокля.

Еди Редмейн

Снимка: Getty

Куентин Тарантино и жена му Даниела Пик също предизвикаха голяма еуфория с появата си на събитието, тъй като не са се появявали заедно, откакто станаха родители на цели две деца – момче и момиче, родени съответно през 2020 и 2022 г. Режисьорът на „Имало едно време... в Холивуд“ държеше плътно до себе си своята съпруга – певица, с която от пет години живее в Тел Авив, Израел.

Тарантино

Снимка: Getty

Адам Скот и съпругата му Наоми Скот позираха пред фотографите в пълния си блясък като актьорът беше избрал оригинален смокинг в зелено.

Адам Скот

Снимка: Getty

Колегата му Сет Роугън, който се появи със съпругата си Лорън Милър ръка за ръка, пък беше заложил на интересен смокинг в светлооранжев цвят.

Сет Роугън

Снимка: Getty

Виола Дейвис беше зашеметяваща в ярко синята си рокля. Актрисата, която е супер актуална в момента след ролята си в „Жената воин“, се появи заедно със съпруга си Джулиъс Тенон.

Виола Дейвис

Снимка: Getty

Глен Пауъл, познат от филмите „Топ Гън: Маверик“ и Set It Up не спря да прегръща приятелката си – модела Джиджи Парис, докато двамата позираха за фотографите преди наградите „Златен глобус“. Красивата двойка също беше подбрала тоалетите си така, че те да си отиват.

Глен Пауъл

Снимка: Getty

Носителят на наградата Сесил Б. Демил Еди Мърфи и дългогодишната му приятелка Пейдж Бъчър също координираха дрехите си в изцяло черен цвят за престижното събитие.

Еди Мърфи

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари