IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изписаха Джеръми Ренър от болницата – чака го дълго възстановяване

19 януари 2023 14 50

Кървавите рани на актьора от плаката на сериала му приличат досущ на истинските му наранявания

Getty Images

Getty Images

Джеръми Ренър се завърна у дома! Пострадалият актьор сподели сам, че вече е със „семейството си у дома“, където ще се възстановява от тежкия инцидент със снегорин, който му причини тежки травми по време на празничния сезон. Актьорът написа в Twitter на своите фенове, че е „много развълнуван“ да гледа премиерата на сезон 2 на своя сериал Mayor of Kingstown в компанията на близките си.

Късно в понеделник вечерта 52-годишният Ренър туитна, че е успял да гледа новия епизод от своя сериал на Paramount+ от комфорта на собствения си дом.

„Извън мозъчната ми мъгла по време на възстановяване, бях много развълнуван да гледам един епизод със семейството си у дома“, сподели звездата от „Отмъстителите“ със своите последователи в социалната мрежа.

По-рано в понеделник Ренър сподели и снимка в своята история в Instagram, показваща заснежен пейзаж в района, който изглежда е неговият дом в Рино, Невада.

„Липсва ми моето щастливо място...“, написа Ренър, часове преди да си тръгне от болницата. Според много източници състоянието на Джеръми е доста по-тежко, отколкото много хора си мислят, и че възстановяването му ще отнеме много месеци.

Междувременно стана ясно, че кървавите рани на Ренър на плакатите за шоуто му са ПРЕМАХНАТИ от Paramount+, защото твърде много наподобявали нараняванията му след инцидента със снегорина.
Плакатът на сериала в момента изглежда много по-малко ужасяващ, тъй като кръвта по лицето на Ренър е премахната преди дебюта на втория сезон.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари